Log in
Bespeelbaarheid van de Velden

Velden MECH1 en MECH2 zijn goed bespeelbaar

De KBHB (Hockeybond) heeft net het wedstrijdsprogramma voor het nieuwe seizoen vrijgegeven in de Hockey Belgium App. Alle weekendwedstrijden staan nu on-line. Hoog tijd dus om aan de conditie te beginnen werken en het stof van je stick te blazen.

De wedstrijden die op maandag plaatsvinden (Junior Ladies en Gents) volgen pas volgende week.

Tot binnenkort,

Het Hockeybestuur

Beste Leden, op 9 augustus 2019 werden de facturen voor de lidgelden uitgestuurd.

Ten gevolge van een Twizzit software update zijn er echter enkele foutjes geslopen in het document. Het gaat wel degelijk om de bedragen voor seizoen 2019-2020 en de betalingstermijn is 6 weken na ontvangst (in plaats van de aangegeven 14 dagen).

Indien nog vragen omtrent je factuur, graag een email aan lidgeldKMTHC@gmail.com.

In voorbereiding van het nieuwe seizoen kan je hier de veldplanning voor de trainingen vinden.

Zoals eerder aangegeven starten de trainingen voor de

  • Onderbouw (t.e.m. U12) vanaf maandag 2 september
  • Bovenbouw vanaf midden augustus (exacte dag nog mee te delen) voor de eerste teams en vanaf maandag 26 augustus voor de andere teams
  • Recreatieve Seniorenploegen vanaf midden augustus

 

Tot dan,

Het Hockeybestuur

Het is momenteel rustig op onze velden. Maar ondertussen zijn we wel al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De wedstrijden van de Eredivisie en Nationale 1 staan reeds in de Hockey Belgium App, voor de anderen is het nog wachten tot de week van 9 augustus (volgens de communicatie van de KBHB).

Wij kunnen alvast meegeven dat onze jeugd- en seniorenploegen van start gaan het weekend van 7 en 8 september. De Gents en Junior Ladies reeds op 1-2/9.

Onze Heren 1 ontvangen op de 1ste speeldag (8 september) thuis Daring. Onze Dames 1 starten op 15 september, en spelen uit bij Waterloo Ducks. De eerste Super Sunday van het seizoen volgt reeds op 22 september.

We houden jullie zeker op de hoogte van verdere nieuwtjes, van zodra wij er weet van hebben.

Sportieve groeten,

Het Hockeybestuur

Om je goed voor te bereiden op het hockeyseizoen 2019-2020 enkele belangrijke praktische mededelingen omtrent de uitschrijfprocedure, de lidgelden en de bekendmaking van de nieuwe jeugdploegen.

PROCEDURE UITSCHRIJVING HOCKEYBOND

Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond.

Leden die zich wensen uit te schrijven voor het komende seizoen 2019-2020 dienen dit uiterlijk op 30 juni 2019 per mail te melden aan onze secretaris (hendrik.biesemans@me.com). Een mondelinge melding aan de manager, trainer of kapitein van je ploeg volstaat niet om je op correcte wijze uit te schrijven! Nadat je uitschrijving ontvangen werd door onze secretaris, ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan. Voor uitschrijvingen die pas ná 30 juni 2019 worden gemeld, geldt een administratieve vergoeding van €75.

LIDGELDEN

Vanaf 1 juli 2019 gelden nieuwe lidgelden voor hockeyleden op onze Club.  Deze nieuwe tarieven en andere details kan je terugvinden op onze website.

Wij versturen onze facturen in de loop van de maand juli 2019 via Twizzit. Je kan je factuur online inkijken en opvragen door in te loggen op Twizzit. Het niet ontvangen van de factuur via e-mail ontslaat je niet van de verplichting je bijdrage te betalen!

Leden die hun factuur niet betaald hebben vóór de start van het nieuwe hockeyseizoen, zullen niet opgesteld worden in een ploeg. Laattijdige betaling leidt tot een tijdelijke schorsing en een administratieve toeslag van €50. Zorg er dus voor dat je tijdig betaalt om vanaf de eerste speeldag mee te kunnen spelen.

Voor verdere vragen, gelieve een mailtje te sturen naar lidgeldKMTHC@gmail.com.

BEKENDMAKING PLOEGINDELING EN TRAININGSSCHEMA’S VOOR DE JEUGD

Voor de 2019-2020 teamindeling klik HIER.

Bij eventuele vragen in verband met de ploegindeling, gelieve je te richten tot:

 

Wij kijken alvast uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Met sportieve groeten,

Het Hockeybestuur

WERELDKAMPIOEN!!!

Misschien zag ook jij Briels, Dockier, Boon, Van Aubel, Vanash, Denayer en de andere Red Lions aan het werk op het hockey wereldkampioenschap en Nederland verslagen in een super spannende finale? Wist je trouwens dat Sebastien Dockier zijn hockey carrière startte bij onze eigen KMTHC?

Dan heb ook jij zeker wel zin om het hockey te komen ontdekken op onze Club.

 

Tennis Mechelen is een ambitieus project waarbij we, in samenwerking met TC Wingfield, alle inwoners van in en rond Mechelen de mooiste sport ter wereld willen laten beleven.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennisles van topkwaliteit voor elk niveau

Bezoek alvast www.tennismechelen.be voor meer informatie en om in te schrijven voor de stages van de komende zomer!

Eurohockey Championships Antwerp 2019
16-25 Augustus - Wilrijkse Plein, Antwerp

Kleur die tribunes rood en schreeuw ze naar Goud! Video

Info en Tickets: http://www.belfiuseurohockey.com/nl/

 

ONZE HOOFDSPONSOR

Aanmelding Nieuwe Hockey Starters
Inschrijving Nieuwe Leden 2019-2020

Tennisveld Reserveren

Tennis- en Hockeystages Juli
IK BEN OP ZOEK NAAR
Onze Sponsors
Sponsor in de kijker

Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2019, website powered by Twizzit.com