We zijn er vroeg bij, maar wie interclub speelt moet zich voor 27/01 inschrijven voor de zomer. Daarom geven we alvast de tarieven voor het zomerabonnement en de andere opties voor 2022.

We zijn er vroeg mee, maar wie interclub speelt, moet zich voor 27/01 inschrijven voor de zomer. Daarom geven we alvast de tarieven voor het zomerabonnement en de andere voor 2022.

Op zaterdag 15/01 vanaf 15u vindt ons eerste padelevent plaats op KMTHC: een gezellig jenevertornooi met een mooie hoofdprijs. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau waarop je speelt en of je al lid bent of nog niet.

Vorige week kregen we te horen dat we terug het mondmasker gingen moeten dragen binnen en dat we een Covid Safe Ticket (CST) nodig hadden. Een week later is het jammer genoeg weer zover. Nieuw overleg, bijkomende regels om te volgen.

KMTHC kan niet zonder zijn partners, maar wie zijn die namen achter de logo's die je op de club ziet? Vandaag stelt Van Saet, specialist in beveiliging, zich voor.

Maak kennis met de nieuwste sport op onze club: padel. Tijdens de start to padel lessen leer je de basistechnieken en spelregels van deze sporthype.
Sinds eind oktober zijn de werken aan onze padelvelden afgerond en kunnen we er invliegen. Schrijf je nu in voor het winterseizoen.
 
Dit winterseizoen loopt van 01/11/2021 tot en met 31/03/2022.
 
Was je niet ingeschreven in november, maar wil je nog lid worden? Word lid voor het voorjaar. Dit abonnement loopt van 01/01/2022 tot en met 31/03/2022.

Een tennis/hockeyclub draaiende houden ... Daar komt heel wat bij kijken. Wist je trouwens dat er veel werk wordt verzet door vrijwilligers? 

Maar nu onze club groeit, hebben we meer dan ooit helpende handen nodig. Onder meer voor deze interessante functies. 

Voel jij je aangesproken en wil je meewerken aan de duurzame uitbouw van onze mooie club? Stuur dan meteen een mailtje naar info@kmthc.be

Status hockeyvelden


Laatste update

Vr 14/01 - 22u00

Kalender
KMTHC on social media

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41