Log in

ALLE ACTIVITEITEN OP DE CLUB OPGESCHORT TOT EN MET 19 APRIL. GEEN TENNIS- EN/OF HOCKEYSTAGES IN DE PAASVAKANTIE.

Gezien de huidige toestand van de Coronavirus epidemie in België werden alle sportmanifestaties opgeschorst tot en met 19 april 2020. Hierdoor worden ook AL onze hockey-tennis- en bar-activiteiten gedurende dezelfde periode gestaakt. Het Clubhuis en onze terreinen zijn niet toegankelijk.

Daarnaast willen we met aandrang iedereen oproepen om de officiële aanbevelingen ivm. hygiëne en sociale contacten in acht te nemen. Deze
aanbevelingen vindt u hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/2020/03/10/help-jezelf-en-anderen-te-beschermen/ 

We volgen de evolutie van de epidemie van dichtbij op en zullen hierover opnieuw communiceren, zodra er een officiële wijziging wordt aangekondigd door de bevoegde instanties.

 
De Red Lions en Red Panthers komen nog één keer in actie op Belgische bodem vóór de Olympische Spelen van Tokio. 
Kom voor hen supporteren op de Wilrijkse Pleinen tijdens de Hockey Pro League van 15/05 tot 28/06.
Voor alle tickets voor de thuiswedstrijden in mei aangekocht tussen 15/02 en 15/03 met de KMTHC clubcode '708' ontvangt de Club een 10% kick-back!
 
 

Stap voor stap wil de Stad Mechelen van de speel- en sportterreinen rookvrije plaatsen maken. Als Club willen wij dit initiatief graag ondersteunen door ook op onze terreinen reeds stappen te ondernemen om ze om te vormen tot een rookvrije zone.

Samen sporten en van hockeysport genieten is fijner in een rookvrije omgeving. Geen ongezonde rook rond het veld of aan de deuren van onze Club, geen peuken op de grond.  En, zeker zo belangrijk, indien onze jeugd minder in contact komt met rokende (jong)-volwassenen, zullen ze roken niet meer als iets gewoons aanzien.

Nee, onze Clubkleuren blijven blauw en rood, daar gaan we niets aan veranderen.

Wat we wel willen doen is onze Club duurzamer maken en samen met jullie bewuster omgaan met het milieu en het gebruik van plastiek.

Na Wereld- nu ook Europees Kampioen!!!

Misschien zag ook jij onze Red Lions aan het werk op het Europees Hockeykampioenschap en Spanje tweemaal verslagen, in de openings- en finalewedstrijd?

Dan heb ook jij zeker wel zin om het Hockey te komen ontdekken op onze Club.

 

Tennis Mechelen is een ambitieus project waarbij we, in samenwerking met TC Wingfield, alle inwoners van in en rond Mechelen de mooiste sport ter wereld willen laten beleven.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennisles van topkwaliteit voor elk niveau

Bezoek alvast www.tennismechelen.be voor meer informatie en om in te schrijven voor de stages van de komende zomer!

ONZE HOOFDSPONSOR

Aanmelding Nieuwe Hockey Starter
Inschrijving nieuwe manager, scheidsrechter of vrijwilliger
Inschrijving nieuw lid Club 708

Tennisveld Reserveren

Herfst Hockeystage
IK BEN OP ZOEK NAAR
Onze Sponsors

Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2019, website powered by Twizzit.com