Het jaar is nog maar pas begonnen en de zoektocht naar vakantiekampen en- stages is reeds volop aan de gang.

Gewoontegetrouw tekenen onze gediplomeerde trainers en trainsters alweer present op verschillende hockey- en tennis/hockeystages die we tijdens de komende vakantieperiodes aanbieden. Learning én fun gegarandeerd.

Om de kwaliteit van de hockeystages te verbeteren gaan we vanaf nu het aanbod nog beter afstemmen op de noden van elke leeftijd. We zullen qua inhoud en techniek, aparte programma’s uitgewerkt per leeftijdscategorie (U7-U11, U12-U14 en U16) aanbieden tijdens deze en volgende stages.

  • Voor U12-U14 en U16 spelers is het programma gebaseerd op de aanpak en skills die tijdens de trainingen van de M-Squad en High Potentials aan bod komen. Zo kunnen ook zij die geen deel uitmaken van deze trainingsgroepen hiermee kennis maken. Voor zij die er wel deel van uitmaken, zorgen we voor de nodige continuïteit buiten de vaste ploegtrainingen.
  • Binnen de U7-U11 groep wordt er, indien nodig, individueel bijgestuurd of kan de groepsindeling aangepast worden afhankelijk van de capaciteiten van de individuele speler. Deze keuze zal gemaakt worden door de technische leiding van de stage.

 

De ervaren keukenploeg verzorgt een warme maaltijd en gezonde tussendoortjes. Jullie kids zijn in goede handen, ook tijdens de voorziene vóór- en ná-bewaking.

Meer info of inschrijvingen:

 

Nog vragen? Graag een mailtje aan stages@kmthc.be

Opgelet: Eens ingeschreven dient een eventuele annulatie steeds onmiddellijk per mail te worden gemeld aan stages@kmthc.be

Indien annulatie minder dan 14 dagen voor aanvang stage: totaalbedrag van de inschrijving is van toepassing
Indien annulatie meer dan 14  dagen voor aanvang stage: administratieve kost van €75 per annulatie
Indien annulatie vóór of tijdens de stage om medische redenen: administratieve kost van €50 per annulatie, mits voorlegging van een doktersattest