Het outdoor hockeyseizoen is nog volop bezig. Maar ondertussen heeft onze Sportieve Cel zich door de puzzel van de samenstelling van de indoorteams en hun trainingsplanning gewerkt. Een ganse opgave!

De samenstelling van je indoorteam kan je ondertussen op Twizzit terugvinden.

Het trainingsschema, per team of per dag kan je hier raadplegen. De trainingen zijn ook reeds opgeladen in de Twizzit kalender.

 

Mogen we jullie er ook even aan herinneren dat de Club twee stages voor indoorhockeyteams organiseert tijdens de winterstop (enkel voor spelers ingeschreven voor de indoorcompetitie). De data waren reeds bekend, je inschrijven kan hier.

  • Onderbouw (U8-U12): 27 december 2019 in zaal ‘de Ploan’ in Mechelen.
  • Bovenbouw (U14-U19): 2 en 3 januari 2020 in zaal ‘de Ploan’ in Mechelen.

 

Vanaf U9 moeten alle wedstrijden gefloten worden door scheidsrechters die de graad van Theoretische Scheidsrechter Indoor hebben behaald. Het team zorgt zelf voor een scheidsrechter voor elke wedstrijd. Indien dus de graad nog niet behaald, gelieve zo vlug mogelijk de module “Spelregels Indoor ” via de e-learning te volgen en het examen af te leggen (voor meer info, stuur een mailtje aan a.van.de.gehuchte@telenet.be). Bij het niet naleven van deze verplichting deelt de Hockeybond helaas boetes uit die de Club zal dienen door te rekenen aan de betrokken ploeg.

Verdere info omtrent het schema van de wedstrijden vind je in de Twizzit kalender.

Nog vragen? Graag een mailtje aan info@kmthc.be