Het hockeyseizoen zit erop. Na die laatste wedstrijden spreken veel teams nog eens af voor een etentje, een barbecue of een ander afscheidsmomentje voor iedereen de zomer induikt en op vakantie vertrekt. Wij zijn ondertussen alvast bezig aan de voorbereiding van volgend seizoen. Wat moeten jullie hierover weten?


Verhoging lidgelden

Deze zomer staat voor het eerst sinds het seizoen 2019-2020 een verhoging gepland. Zoals in elk gezin stijgen voor de club ook de kosten van de infrastructuur, maar er zijn ook nog stijgende loonkosten, de stijgingen van energieprijzen enzovoort. Deze kosten moeten we opvangen. Daarnaast is het onze ambitie om de kwaliteit die we aan iedereen aanbieden behouden blijven of zelfs verbeteren waar we op dit moment tekortschieten.

Om dit te kunnen, trekken we het lidgeld voor volgend seizoen op met 30 euro voor de jeugdspelers en 15 euro voor de volwassenen. Dit nieuwe tarief geldt voor de komende twee seizoenen. Bekijk hoeveel het nieuwe lidgeld voor jou bedraagt.

 

Niet meer van plan te hockeyen?

We zouden het natuurlijk zeer jammer vinden moest je er niet meer bij zijn volgend seizoen. Wil je je toch uitschrijven, dan kan dat via dit onlineformulier. Doet dit ten laatste op 30 juni. Anders moeten we een administratieve kost aanrekenen van 75 euro omdat we een contributie voor jou moeten betalen aan de bond.

Mis je het toch tijdens de zomermaanden, ben je uiteraard altijd terug welkom. Weet wel dat de ploegen begin juli gemaakt worden. We doen ons best, maar als je later inschrijft kunnen we niet garanderen dat je in dezelfde ploeg zit.

 

Wanneer beginnen we er terug aan?

De eerste wedstrijden staan gepland voor het eerste weekend van september, maar uiteraard beginnen de trainingen vroeger. Wanneer dit voor jou het geval is, krijg je te horen van jouw trainer of coach. Hou de mailbox dus goed in de gaten.

 

Ken je iemand die wil beginnen?

De Red Lions blijven hot en hockey daarmee ook. Ken je iemand die eens wil komen proberen? Laat ons zeker iets weten.

Voor de 3,5 tot 12-jarigen organiseren we gratis proeftrainingen. Twee in juni (11 en 25 juni), eentje in augustus (27 aug) en twee in september (2 en 9 sept). 

Alle informatie over de starters.

 

Volgend seizoen goed starten: Youth Trophy Day

Goed begonnen is half gewonnen. Om volgend seizoen goed in te zetten organiseren we op 27 augustus, de week voor de start van het seizoen, onze Youth Trophy Day. Een dag waarin iedereen aan bod komt. Een training voor de starters en de G-ploeg gevolgd door een gemengd familietornooi. Afsluiten doen we traditioneel met een lekkere barbecue en uiteraard voorzien we nog animatie tijdens de hele dag.

Hou je mailbox en onze social media goed in het oog!