Onze heren hebben gisteren bewezen dat de kans op promotie naar Eredivisie reëel is. Ze wonnen de heenwedstrijd tegen favoriet Old Club met 2-1.

Om hen vocaal te ondersteunen in de moeilijke uitwedstrijd, leggen we een bus in. Zo zijn we met zo veel mogelijk om hen naar Ere te schreeuwen. Ga jij mee?

Wij zijn zot van hockey. En vinden dat iedereen het zou moeten spelen. Dat vinden ook Gust en Grietje, onze G-mascottes! 


Daarom zijn we blij dat KMTHC in 2021 gestart is met het intitatief G-hockey dat personen met een verstandelijke beperking de kans biedt om ook te hockeyen.      

De G-hockeyers vormen een eigen team, maar trainen op dezelfde momenten als de andere teams.
Voor de opstart van dit initatief in onze club, krijgen we de steun van Sport Vlaanderen #sportersbelevenmeer.

Ontdek hier onze promovideo voor G-hockey op KMTHC! Alle G-hockeyers tussen 10 en 40 jaar welkom!

Meer info kan je hier op onze website terugvinden!
 
 
                              

Net voor de start van de indoorcompetitie kondigde het overlegcomité nieuwe maatregelen aan die genomen werden in het kader van de opnieuw verslechterende gezondheidssituatie in België. Op basis hiervan heeft de bond een protocol opgesteld.

Begin augustus werden de facturen lidgeld seizoen 2021-2022 uitgestuurd per mail. In deze communicatie werd reeds vermeld dat je, na betaling van je lidgeld, een voucher zou ontvangen om de korting op de aankoop van je nieuwe wedstrijdoutfit te bekomen. We leggen stap voor stap uit hoe je outfit te bestellen.

We hebben veel zin in het nieuwe seizoen en zijn volop bezig met de voorbereidingen. 

Het trainingsschema en de teamindeling zijn al klaar. Zodra we voor elk team een trainer en/of coach hebben, vullen we de teamsamenstellingen aan.  

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links
Clubbestuur Vacatures
Hockeybestuur GDPR
Tennis- en padelbestuur Intern reglement

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41