Dit keer zijn we er vroeg bij om jullie te informeren dat er deze winter op onze club winterdubbels plaatsvinden! Stel nu je ploeg samen en geniet de hele winter lang van een gezellige competitie op jouw favoriete club. Er wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdagnamiddag en -avond en zondagnamiddag en -avond.

We werken intussenal enkele jaren zeer succesvol samen met TC Wingfield (Tennis Mechelen) voor de organisatie van onze tennisschool. We gaan nu nog een stap verder!

Vanaf deze zondag 24april speelt de eerste herenploeg voor het eerst in 20j terug in de voorrondes van de nationale interclub. Om de eindronde te halen moeten ze bij de eerste twee van hun reeks eindigen. Doen ze dat, dan spelen ze in september samen met de twee hoogst gerangschikte ploegen van de andere 5 reeksen om de titel. We horen bij team captain Cédric Schepers of dat haalbaar is.

Om het einde van de winter te vieren slaan we de handen in elkaar met onze vrienden van TC Keerpunt voor een superfijne tennisactiviteit. Op zondag 13 maart organiseren we de allereerste Rackets @ The Movies jeugddag!

Gezocht: versterking voor het tennis & padel barteam! KMTHC Tennis & Padel werkt met een vast barteam.

We hebben extra versterking nodig. Lijkt de andere kant van de toog iets voor jou? Of wil je dat eens uittesten? Van harte welkom!

We zijn er vroeg bij, maar wie interclub speelt moet zich voor 31 januari inschrijven voor de zomer. Daarom geven we alvast de tarieven voor het zomerabonnement en de andere opties voor 2023.

 

 

Tennisveld Reserveren

 

 

 

 

 

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: info@kmthc.be

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen