Log in

Ben je nieuw? Onze twee testdagen zijn spijtig genoeg gepasseerd. Maar niet getreurd! Er zijn nog vrije plaatsen voor onze winterlessen. Alle informatie via TENNIS - TENNISSCHOOL - TENNISLESSEN

Stuur een mail naar tennisschool@kmthc.be voor meer info!

Beste Tennisvrienden,

Het zomerdubbeltornooi komt eraan!
Van 28 juli tot en met 6 augustus bruist de club weer rond dat inmiddels legendarische tennistreffen..

- Wat mag je verwachten? - 

10 dagen lang een sublieme mix van sportieve competitiviteit, vriendschap en gezelligheid én een hele resem aan culinaire momenten.
We laten de tennissectie heel even onder de veilige hoede van onze wedstrijdleider, (nonkel) Jos Vanden Wyngaerd.

Leden die gedurende die 10 dagen willen tennissen, kunnen zich maar beter meteen ook inschrijven.
We rekenen dan ook op de deelname van een fenomenaal aantal KMTHC-leden. Gewoon doen dus!


De (alweer indrukwekkende) prijzenpot wordt dit jaar aangeboden door REDDY Keukens, die meteen ook tekent voor de afsluitbarbecue op zondag 6 augustus!
De BBQ is gratis voor deelnemers (jullie krijgen een bon, hou deze goed bij!), niet-deelnemers betalen €18!
De barbecue is doorlopend vanaf 12u30! INSCHRIJVEN KAN OP DE CLUB!

 

Ben je nieuw? Onze twee testdagen zijn spijtig genoeg gepasseerd. Maar niet getreurd! Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor onze winterlessen. We bekijken graag tezamen met jou met wat er nog mogelijk is in onze planning? De lessen starten op zaterdag 16 september... instappen kan nog tot 1 oktober!

Stuur een mail naar tennisschool@kmthc.be voor meer informatie!

Beste tennisvrienden,

We hebben een fantastische tornooiweek achter de rug! Ondanks enkele natte momenten verliep alles volgens schema en konden we op zondag gewoontegetrouw de finales laten doorgaan, gevolgd door de prijsuitreiking.
De balans? Een supergezellig sfeertje, genieten en… opvallend sterke tennisprestaties! De prijzen waren alweer aantrekkelijke geldprijzen die integraal werden geschonken door Stefan Rosiers, de stichter van ROSCO.  Stefan trakteerde ons ook op de tornooibarbecue. Waarvoor dank!

Wij hopen jullie allemaal volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen.

Vanwege het KMTHC tennisbestuur

Beste leden en tennisvrienden,

Op 30 juli e.k. geven we de aftrap van ons jaarlijks dubbeltornooi. Gedurende een weekje beleven we alweer de “’hoogdagen’ van onze club. Gelijktijdig loopt het KMTHC jeugdtornooi.
Trefwoorden: spannend, competitief, culinair (heel de week een gevarieerde tapaskaart!) én… lucratief, althans voor de winnaars want er zijn opnieuw mooie geldprijzen te winnen!

Zondag 7 augustus is er de inmiddels legendarische barbecue, aangeboden door hoofdsponsor ROSCO en dus gratis voor de deelnemers aan het dubbeltornooi. Niet-deelnemers kunnen ook inschrijven en betalen 15 €.

We bieden de ‘klassieke’ reeksen aan, zoals ieder jaar. Inschrijven kan via de website van Tennis Vlaanderen (http://www.tennisvlaanderen.be/zoek-een-tornooi?dateFrom_input=30-07-2016&dateTo_input=07-08-2016&clubId=2342&search=true#hash_results )

Mis dit niet! 

Het tennisbestuur

Het Enkeltornooi van KMTHC 2016 was er in verschillende betekenissen eentje ’in majeur’! Onder een staalblauwe hemel… geef toe! We werden verwend.
De week verliep smetteloos, sportief en met tennismatchen die een lust waren om naar te kijken. Het finaleweekend was een festijn, zeker in combinatie met enkele ‘hoogmomenten’ van de hockey die zorgden voor een massale opkomst van bezoekers. Twee weekenddagen die het wederzijds respect tussen de beide sporten onomstotelijk hebben geïllustreerd. Sereen, gezellig en toch feestelijk.

Met o.a. Jonas Merckx, een A-speler pur sang, en een hele resem B-15/4 ’s werd voor de eerste keer het Enkeltornooi een A-tornooi. We zijn daar terecht een tikkeltje trots over.
Dat diezelfde Jonas Merckx zijn tegenstrever Filip Van Duyse (B-15/4 = 1 klassement verschil!) in de finale met 6-1 en 6-0 uit de wedstrijd zou kegelen in amper 1 uur tijd, hadden we dan weer niet verwacht.

In eigen rangen kregen we een heerlijke ‘derby’ tussen twee tennistrainers in Heren 4. Sam Vanhuynegem (C 15/5) was met 6/4 en 6/1 Ruben Vandewalle (C 15/3) te slim af. Mooie prestatie en een verdiende performance!

Wij kijken uit naar 2017!

De Koninklijke Mechelse Tennis- en Hockey Club is gelegen aan de Eglegemvijver in Hombeek. De club ligt in een prachtig aangelegde, groene omgeving. In de zomer baadt de club in het zonlicht en hangt er een onmiskenbare vakantiesfeer. Onze tennisafdeling is in de grote Mechelse regio al tientallen jaren een gevestigde waarde. De tennisdivisie hanteert als kernbegrippen: familiaal, professioneel en competitief.

Familiaal omdat de tennissport in de eerste plaats gezien wordt als sportieve ontspanning in een aangename, gezellige atmosfeer en ‘onder vrienden’.
Heel wat spelers van andere clubs zijn dan ook een beetje jaloers op ons gezellig clubhuis en de talrijke barbecues of andere culinaire events.

Professioneel omdat de accommodatie en infrastructuur op kwalitatief hoogstaand niveau zijn om aangenaam tennissen ook effectief mogelijk te maken.
De 5 buitenvelden worden perfect onderhouden. In geval van slecht weer kunnen de spelers ook in de zomer gebruik maken van de prachtige indoorhal met kunstgravel (korrels).

Competitief omdat we ruimte creëren voor tennissers die hun tennisniveau willen bewijzen, alleen of in ploeg.
We nemen met verschillende ploegen deel aan Interclub en organiseren in het zomerseizoen onze van oudsher druk bezochte tornooien (enkel, dubbel en jeugd).

Wie een wandeling maakt doorheen deze site, vindt zowat alles wat er te weten valt over de seizoenen, geplande activiteiten, competitie, evenementen, lidgelden en kortingen en dat voor beide sporten.
Wie toch nog vragen heeft, vindt op deze website steevast de coördinaten van de juiste contactpersoon.

ACM

#KMTHC

Happy birthday!
17/01
Ellen NONNEMAN
17/01
Kjelle BORRÉ
17/01
Teo SWOLFS
17/01
Margot PINTENS
17/01
Aurély LUZOLELE
LOOKING FOR SOMETHING?
SPONSORS VAN KMTHC
Coming up...
18/01/2018 20:00-20:45
H1 Weekly meeting video
22/01/2018 19:00-20:30
Subsidiedossier stad Mechelen
25/01/2018 20:00-20:45
H1 Weekly meeting video
01/02/2018 20:00-20:45
H1 Weekly meeting video
07/02/2018 19:30-22:00
Sessie spelregels hockey U7-U12
Tennisveld Reserveren

SPONSORS VAN KMTHC

KMTHC vzw    |    Bergenstraat 2   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2015, website powered by Twizzit.com