Log in

Voor één keertje wordt tennis echt een ploegsport en binden we de strijd aan tegen andere clubs!

Wanneer we Interclub met enkele trefwoorden moeten omschrijven, denken we aan: competitief maar vriendschappelijk, sportief en gezellig. Indien we op K.M.T.H.C. spelen mogen we daar gerust nog het woordje 'gastronomisch' aan toevoegen want ons restaurant verzorgt voor onze ploegen én voor de bezoekers steeds een lekkere maaltijd!

Bij de start van het seizoen roepen we de deelnemers en kandidaat-deelnemers op om hun deelname te bevestigen. Dan worden de ploegen bekendgemaakt.

Heb je interesse om mee te doen? Laat dat alvast weten aan Cedric Andries of Kevin Janssens via cedric.andries@hotmail.com of kevin.janssens@forumjobes.be

 

In het voorjaar nemen ook onze jongeren deel aan de Gewestelijke Interclub, eveneens georganiseerd door Tennis Vlaanderen.

Voor onze jeugd is deelnemen aan Interclub een verrijking op verschillende vlakken: ze leren spelen in teamverband en krijgen ervaring met competitie. Anders gezegd: ze leren omgaan met winnen en verliezen.

Heb je interesse om mee te doen? Laat dat alvast weten aan Cedric Andries via cedric.andries@hotmail.com of op het nummer 0497/16.79.74.

Tennisveld Reserveren

Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2019, website powered by Twizzit.com