Log in

Beobank breidt zijn sponsoring van KMTHC gevoelig uit

De regio Mechelen is voor Beobank een belangrijke groeipool, zodanig zelfs dat er twee volledige kantoren ter beschikking van de klanten staan. We spraken met de twee Luc Vandewinckele , de kantoordirecteur van het Beobankkantoor in de Onze-Lieve-Vrouwestraat en met Benny Peeters, de kantoordirecteur van het kantoor op de Botermarkt. Ze hadden veel te vertellen en hebben nog een leuke verrassing voor tien van onze leden.

 

Heren, vertel nog eens even kort: wie is Beobank?

Luc: “Beobank heeft een Franse moedermaatschappij, Crédit Mutuel Nord Europe, maar is verder op en top Belgisch. We hebben een Belgisch management team, Belgische werknemers en klanten. Beobank is sinds 1919 actief in België en sterk verankerd in ons land met 191 kantoren die gepersonaliseerde bankoplossingen aanbieden aan 430.000 klanten.”

Benny: “Onze missie is om het dagelijks leven van onze klanten te vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen op maat. Of u nu een particulier, zelfstandige of KMO bent, we willen u in elke fase van uw leven bijstaan.

Als bank op mensenmaat, hechten we veel belang aan een persoonlijke relatie.”

 

Waarom juist hebben jullie gekozen voor een partnerschap met KMTHC?

Benny: “Hockey is een uitdagende sport waar fair-play en respect centraal staan. Dit zijn begrippen die men bij KMTHC ook hoog in het vaandel draagt en ook bij Beobank zijn dit geen loze woorden. Wij zoeken dan ook partnerschappen met partners die dezelfde waarden delen, die actief zijn in sport en/of cultuur en die ons toelaten om onze Belgische identiteit en verankering te beklemtonen.”

Luc: “Wij hebben bovendien zelf een Beobank Hockeyteam dat op zeer regelmatige tijdstippen deelneemt aan Corporate tornooien en een mooie prijs in de wacht sleepte op het Tropicana 2016 tornooi.”

 

Waar gaan we de naam Beobank tegenkomen in de komende jaren?

Luc: “We gaan een partnerschap aan voor de komende 4 jaren. Je zal onze naam zien op de rug van alle spelers, op banners langs de velden en ook met animatie tijdens evenementen.”

Benny: “Daarnaast zorgen wij ook voor de “Beobank Hockey Stages” en als verrassing maken de leden al kans op één van 5 duotickets voor de voetbalwedstrijd KRC Genk – KV Mechelen op 02/10/2016 in de Luminus Arena in Genk.”

Stuur dan voor 24/09/2016 een e-mail met je gegevens naar patrick.joossens@kmthc.be en wie weet hoor je wel bij de gelukkigen.

Sponsor in de Kijker: ACM

De sponsor die op onze club waarschijnlijk het meest in de kijker loopt, is onze hoofdsponsor ACM. De logo’s van de garage en van Audi prijken fier op de borst van alle onze hockeyspelers, jong en oud.

 

Help de club. Drink meer wijn!

De meeste leden kennen hem wel: Yves De Decker. Onze hockeyvoorzitter helpt de club echter niet alleen met zijn tijd en inzet, maar ook door de club te sponsoren via zijn website VinQuotidien. “Met een extra commercieel voordeel voor de club, want bij elke bestelling van een lid, gaat er 5% naar de club!”

“Wij laten sporters niet aan hun lot over”

Nog enkele maanden en dan zie je het logo van GO-FiT niet alleen langs de zijlijn van ons hockeyveld, maar ook in het stadion van KV Mechelen wanneer de fitnessclub naar de nieuwe tribune verhuist vanaf hun huidige locatie in de Nekkerspoelstraat en onze topspelers samen met de KV sterren zullen kunnen werken aan hun conditie.

Nekkerspoel was de locatie waar eigenaar Jean-Pierre Rits zijn eerste club opende toen hij, na jaren een succesvolle kinesistenpraktijk te hebben gerund, de overstap naar de fitness business maakte. Inmiddels zijn er nog twee locaties bijgekomen in Tremelo en Kampenhout.

“GO-FiT is eigenlijk een verzamelnaam voor een netwerk van fitnesscentra waar intensief op begeleiding gewerkt wordt.” Tegenwoordig krijg je de ene na de andere reclame te zien van nieuwe fitnesscentra die openen met uiteenlopende voordelen en kortingen om je over de streep te tellen. “GO-FiT heeft hier bewust nooit aan meegedaan. Uiteraard volgen we de trends, maar kwaliteitszorg blijft onze prioriteit,” benadrukt Jean-Pierre. “Het is altijd interessant om wat goedkoper te kunnen sporten, maar het is maar de vraag of je er als sporter beter mee af bent als je aan je lot overgelaten wordt.”

Deze focus op kwaliteitsvol en verantwoord sporten sluit vlekkeloos aan bij de sportieve ambities van onze club en leidde tot een samenwerking met onze fanionteams. “Via één van onze gemeenschappelijke leden werd ik in contact gebracht met KMTHC. Na het uitwisselen van enkele mails met de mensen van de sponsorcel, werd er contact gelegd met Jeroen, de huidige coach van Heren 1 en Dames 1, om de spelers van deze teams te gaan begeleiden met de nadruk op kracht en stabiliteit.”

Wie onze toppers buiten het hockeyveld aan het werk wil zien, weet dus waar naartoe.

 

ONZE HOOFDSPONSOR...

LOOKING FOR SOMETHING?
Coming up...

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2015, website powered by Twizzit.com