Deze stage staat open voor iedereen die aan de leeftijdsvereisten voldoet. Je hebt géén tenniservaring nodig maar wel een goed humeur en zin om plezier te maken! 

  • Uren: 09u30 - 16u30

Er is opvang mogelijk vanaf 08u30, tot 's avonds 17u30. 
Indien uw kind gebruik gaat maken van de opvang, gelieve dit dan de eerste dag van de stage te melden aan de stageleiders, vervolgens meldt u uw kind iedere dag aan en af bij de opvang. De opvang gebeurt binnen ons clubhuis om het overzicht te kunnen bewaren.

  • Kostprijs

De betaling gebeurt cash op de eerste dag van de stage !

Periode Kostprijs leden? Kostprijs niet-leden?

Stages (5 dagen)

Herfst - Krokus

Paas-Zomer

€ 140 (hele dag)

 

€ 160 (hele dag)

 

 

  • Maaltijden en drank

’s Middags moeten de kinderen een eigen lunchpakket voorzien.
Tijdens de pauzes in de ochtend en namiddag wordt er drank, fruit en 4-uurtje voorzien. Extra geld is dus niet nodig.

  • Kleding- en sportmateriaal

Voorzie steeds aangepaste kledij in functie van het weer of de voorspelling. Gelieve bij regenweer eventueel een extra set kledij mee te geven.

Aangepast schoeisel verplicht:

-      Sportschoen, geen zwarte zolen, geen spikes of toppen
-      Heb je zelf een tennisracket, neem deze dan gerust mee, het is altijd fijner om met je eigen materiaal te sporten. 

  • Medische informatie

Indien er voor uw kind bepaalde medische opmerkingen zijn of andere dingen die belangrijk zijn om te weten hebben wij graag dat u dit via e-mail (stages@kmthc.be) naar ons opstuurt nadat uw kind ingeschreven is alsook dat u dit duidelijk vermeld bij de betaling de eerste dag van de stage aan de stageverantwoordelijken.

  • Regenweer

We beschikken of 2 indoor tennisvelden. De stages gaan dus altijd door.

  • Eigen verantwoordelijkheid

De club is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je kostbaarheden en eigendommen. Denk dus goed na of het verstandig is om je portefeuille, GSM, iPod of andere accessoires en dingen mee te nemen naar de club. Er is genoeg te doen, dus eigenlijk heb je dat niet nodig… Tracht ook zoveel mogelijk de naam van uw kind aan te duiden in elk kledingstuk.

  • Vragen?

Heeft u, ondanks alle beschikbare informatie, toch nog een vraag over de Tennisstages, mail dan naar tennisschool@kmthc.be