Het is niet altijd even evident om je professionele kalender te matchen met de hobbies van je kinderen. Om je hierin te helpen zetten we een platform op om te carpoolen met anderen uit jouw buurt of gemeente. Op basis van trainingsuren, gemeente en locatie (Nekker of Hombeek), leggen wij de link tussen mensen die kunnen samenrijden. Geïnteresseerd? Bekijk zeker de info van het carpoolen en schrijf je in.

Na de U19- en U16-spelers, zijn nu ook alle spelers van U14 verplicht om het diploma van theoretisch scheidsrechter behalen verplicht.

 

Om iedereen de kans te geven om de hockeyregels te leren op zijn of haar eigen tempo, en op momenten wanneer het past, heeft de KBHB een e-learningsysteem ontwikkeld (leren via internet op computer, smartphone of tablet).

Wist je dat de meeste mutualiteiten een deel van je lidgeld van een sportclub terugbetaalt? 

En wat als je iets voorhebt? Bekijk alles van de mutualiteiten, verzekeringen en wat te doen in geval van een blessure of ongeval.

Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond. Wil je toch uitschrijven? Lees dan zeker hoe je dit correct kan doen.

Lukt het jou maar niet om in te loggen op Twizzit of om een account aan te maken voor je kind?

Lees hier snel de handleiding!

Ook de hockeybond heeft zijn richtlijnen en gedragsregels. Lees deze gedragsregels zeker eens door.

Status hockeyvelden

Laatste update

Za 3/12- 9u

 

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: info@kmthc.be

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen