Het is niet altijd even evident om je professionele kalender te matchen met de hobbies van je kinderen. Om je hierin te helpen zetten we een platform op om te carpoolen met anderen uit jouw buurt of gemeente. Op basis van trainingsuren, gemeente en locatie (Nekker of Hombeek), leggen wij de link tussen mensen die kunnen samenrijden. Geïnteresseerd? Bekijk zeker de info van het carpoolen en schrijf je in.

Na de U19- en U16-spelers, zijn nu ook alle spelers van U14 verplicht om het diploma van theoretisch scheidsrechter behalen verplicht.

 

Om iedereen de kans te geven om de hockeyregels te leren op zijn of haar eigen tempo, en op momenten wanneer het past, heeft de KBHB een e-learningsysteem ontwikkeld (leren via internet op computer, smartphone of tablet).

 

Om het Outdoor-diploma te behalen, moet je 5 modules doorlopen: ‘Spelsituaties’, ‘Spelregels’, ‘Overtredingen’, ‘Speldeelnemers’ en ‘Signalen’. Als je ook het Indoor-diploma wil behalen (wat wij vanuit de Club aanraden) moet je ook de module 'Zaalhockey' doorlopen.

Wanneer je de leerstof van alle modules onder de knie hebt, kan je het Outdoor- en/of Indoor-examen afleggen. Een scheidsrechter die enkel buitenwedstrijden fluit, is niet verplicht om het zaalexamen af te leggen, of omgekeerd.

 

Bij het doorlopen van de modules krijg je eerst de gelegenheid om op verschillende meerkeuzevragen te antwoorden om vervolgens het examen af te leggen. Het wordt sterk aanbevolen om eerst te proberen een 100% score te halen op het proefexamen voor het echte examen te starten. De examenvragen komen letterlijk uit de oefeningen. Als je op het echte examen 80% of meer haalt, dan ben je officieel theoretisch scheidsrechter.

 

Meer info en inschrijvingen vind je via deze link.

Lukt het jou maar niet om in te loggen op Twizzit of om een account aan te maken voor je kind?

Lees hier snel de handleiding!

Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond. Wil je toch uitschrijven? Lees dan zeker hoe je dit correct kan doen.

Ook de hockeybond heeft zijn richtlijnen en gedragsregels. Lees deze gedragsregels zeker eens door.

Wist je dat de meeste mutualiteiten een deel van je lidgeld van een sportclub terugbetaalt? 

En wat als je iets voorhebt? Bekijk alles van de mutualiteiten, verzekeringen en wat te doen in geval van een blessure of ongeval.

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: info@kmthc.be

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen