KMTHC heeft elk seizoen een volledig aangepaste structuur voor nieuwe jeugdspelers die willen kennismaken met de hockeysport, kom jij ook meedoen?


Proeftrainingen:

- Augustus: gratis proeftrainingen op zaterdag 20/8 & 27/8, van 11u00 - 12u00.

- September: gratis proeftrainingen vanaf vrijdag 09/09. Start je in september, dan moet je steeds op een vrijdag beginnen. Je krijgt dan een registratie, waarna je ook elke woensdag gratis mag komen trainen.

! Belangrijk !

Meld je eerst aan bij jeugdinfo@kmthc.be. Zo kunnen wij je gepast ontvangen.

 

Praktisch:

Het hockeyseizoen loopt van september tot mei. Rond de jaarwisseling is er een winterstop. Sommige teams schakelen dan over op indoorhockey. Alle jeugdteams trainen 2 x per week, afhankelijk van de leeftijd is ditvaak op woensdagmiddag of vrijdagavond. Is hockey niet nieuw voor jou? Dan kan je snel aansluiten bij één van onze bestaande teams!

Begin je pas met hockey dan gaan we eerst trainen in een wedstrijd- of trainingsteam om de basistechnieken en tactieken te leren. Echte wedstrijden ga je dan spelen als je er klaar voor bent, m.a.w. als je de basis goed onder de knie hebt en ook mentaal voorbereid bent. De trainer(s), coaches én de Sportieve Cel houden dit goed in het oog en zullen je ouders aanspreken als we denken dat je er klaar voor bent. Afhankelijk van je leeftijd en/of sportieve ingesteldheid zal hockey je dus aangeleerd worden in een wedstrijdteam of in de kidsclub, de pre-eekhoorntjes of het development team. Zie ons jeugdhockeyplan voor meer informatie of wend je tot onze jeugdinfo@kmthc.be als je een vraag hebt.

Als je GRATIS komt proberen kom je best in sportieve kleding en draag je sportschoenen, een hockeystick leen je in het begin bij ons op de club. Later, als je besluit je aan te sluiten bij KMTHC heb je scheenbeschermers nodig, een eigen hockeystick, hockeyschoenen en een wedstrijduitrusting... dit alles zal een investering zijn van zo'n 150 Euro, wij zetten je graag op het juiste spoor om degelijk, maar niet te duur materiaal te kopen...