KMTHC heeft elk seizoen een volledig aangepaste structuur voor nieuwe jeugdspelers die willen kennismaken met de hockeysport: De starters!
Kom jij ook meedoen?


Proeftrainingen:

- Augustus: gratis proeftrainingen op de 2 laatste zaterdagen van augustus (18/08/18 & 25/08/18), van 11u00 - 12u00.

- September: gratis proeftrainingen voor de starters vanaf vrijdag 07/09/18. Je dient je op voorhand te registreren via jeugdinfo@kmthc.be of via onze website. Per 1 oktober dient men dan te beslissen of jullie kind zal aansluiten bij de starters voor de rest van het seizoen. 

! Belangrijk !

Meld je eerst aan bij jeugdinfo@kmthc.be. Zo kunnen wij je gepast ontvangen.

 

Praktisch:

Het hockeyseizoen loopt van september tot mei. Rond de jaarwisseling is er een winterstop. Sommige teams schakelen dan over op indoorhockey. Alle jeugdteams trainen 2 x per week, afhankelijk van de leeftijd is ditvaak op woensdagmiddag of vrijdagavond. Is hockey niet nieuw voor jou? Dan kan je snel aansluiten bij één van onze bestaande teams indien er binnen je leeftijdscategorie plaats is binnen de teams!

Begin je pas met hockey dan gaan we eerst trainen bij de starters (5 tem 12 jaar) om de basistechnieken en tactieken te leren. Echte wedstrijden ga je dan spelen als je er klaar voor bent, m.a.w. als je de basis goed onder de knie hebt en ook mentaal voorbereid bent. De trainer(s), coaches én de Sportieve Cel houden dit goed in het oog en zullen je ouders aanspreken als we denken dat je er klaar voor bent. Voor meer informatie wend je tot onze jeugdinfo@kmthc.be als je een vraag hebt.

Als je GRATIS komt proberen kom je best in sportieve kleding en draag je sportschoenen, een hockeystick leen je in het begin bij ons op de club. In oktober, als je besluit je aan te sluiten bij de starters van KMTHC (5 tem 12 jaar) heb je scheenbeschermers , een eigen hockeystick en hockeyschoenen nodig.