Beste jeugdleden en ouders,

via onderstaande link kan u de teamindeling terugvinden voor de jongens- en meisjesteams voor het seizoen 2018-2019.

Jongensteams 2018-2019

Meisjesteams 2018-2019

Indien u eventuele vragen of opmerkingen heeft omtrent deze huidige teamindeling, gelieve dan enkel contact op te nemen met de categorieverantwoordelijken (CV). Zij behandelen uw vraag in samenspraak met de sportieve cel.

CV onderbouw meisjes: Britt Schoonjans via cv.onderbouw.meisjes@kmthc.be

CV onderbouw jongens: Nico Schepens via cv.onderbouw.jongens@kmthc.be

CV bovenbouw meisjes: Annette Verhamme via cv.bovenbouw.meisjes@kmthc.be

CV bovenbouw jongens: Alexander Algoet via cv.bovenbouw.jongens@kmthc.be

In de loop van komende zomer zullen deze categorieverantwoordelijken plaatsmaken voor enkele nieuwe vrijwilligers. Hiervan houden we jullie op de hoogte.

Het trainingsschema zal eveneens in de loop van de komende dagen gecommuniceerd worden via deze link: http://www.kmthc.be/?oid=213&pid=2094

De trainers en coaches zullen in de loop van de komende weken aan de teams worden toegevoegd.

ONDERBOUW:

Trainingen starten vanaf maandag 27 augustus a.s. Wij kijken alvast uit naar een sportief, uitdagend, gezellig en tof hockeyseizoen 2018-2019. Voor de teams U7 en U8 heeft de sportieve cel beslist alle teams gelijkwaardig te behandelen en te voorzien van een trainer. De begeleiding bij de wedstrijden zal echter gebeuren door de ouders. De eerste wedstrijden staan reeds gepland op 1 september.

Indien de omstandigheden hierom vragen, behoudt de sportieve cel de vrijheid om het trainingsschema dan wel de trainer te wijzigen, bijv. in functie van beschikbaarheid van de trainer.

BOVENBOUW:

Trainingen starten in de eerste helft van augustus voor de eerste teams, en vanaf 20 augustus voor de andere teams. De trainer kan, na overleg met de sportieve cel, het team altijd oproepen om eerder te starten met trainen. Wij kijken alvast uit naar een sportief, uitdagend, gezellig en tof hockeyseizoen 2018-2019. De eerste wedstrijden staan reeds gepland op 1 september.

Indien de omstandigheden hierom vragen, behoudt de sportieve cel de vrijheid om het trainingsschema dan wel de trainer te wijzigen, bijv. in functie van beschikbaarheid van de trainer.