Log in

Lukt het jou maar niet om in te loggen op Twizzit of om een account aan te maken voor je kind?

Lees hier snel de handleiding!

Lidmaatschap bij een hockeyclub blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot schriftelijke opzegging volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond.
Leden die zich wensen uit te schrijven voor het komende seizoen 1718 dienen dit uiterlijk 30 juni per mail te melden aan onze secretaris (via annemay.meijburg@gmail.com).
Een mondelinge melding aan de manager, trainer of captain van je ploeg volstaat niet om op correcte wijze te worden uitgeschreven.
Indien uw uitschrijving ontvangen wordt door onze secretaris, ontvang je per mail een bevestiging.

 Uitschrijvingen die echter na 30 juni worden gemeld, gaan gepaard met een administratieve boete van 75 euro, opgelegd door KMTHC.

Inschrijvingsformulier hockey seizoen 2018 - 2019

Nadat je eerst een aantal gratis proeftrainingen hebt gevolgd en je dus zeker bent dat je wil verder gaan met hockey kan je je aansluiten bij Mechelse Hockeyclub KMTHC. Deze aansluiting wordt dan ook in orde gemaakt naar de KBHB, de hockeybond, zo ben je direct ook verzekerd de rest van het seizoen. Als je wedstrijden wil spelen is inschrijven verplicht, je moet immers op het wedstrijdblad staan én verzekerd zijn. Bovenstaand formulier kan je bezorgen aan het secretariaat (Annemay Meijburg).

English version of entry form hockey season 2018 - 2019

ONZE HOOFDSPONSOR...

#KMTHC
Happy birthday!
24/09
Flore GEENS
24/09
Ides VEREYCKEN
24/09
Jan BOONEN
24/09
Lilli VERHAERT
24/09
Noémie LANCKRIET
SPONSORS VAN KMTHC
LOOKING FOR SOMETHING?
SPONSORS VAN KMTHC
Coming up...

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2015, website powered by Twizzit.com