Sinds begin 2018 is Dominique Siroux op onze Club als Clubrestauranthouder aan de slag. 
Naast het bereiden van broodjes en snacks tijdens de weekends van het outdoor seizoen, verzorgt zij ook op vrijdag de Friday Cooking. Naast een vaste menukaart met steak en pasta bolognese, is er ook een wekelijkse dagschotel.

Vanaf eind augustus vliegt Dominique er weer in en biedt ze elke vrijdag een dagschotel aan. Daarnaast staat er doorgaans ook steak met frietjes (22 euro) of spaghetti bolognaise (12 euro) op het menu. Een kinderportie kost 8 euro. Reserveer bij Dominique op het nummer 0475 66 47 46.

28/08

Balletjes in tomatensaus

't was lekker

04/09

Steak Tartaar

't was lekker

11/09

Slaatje geitenkaas

't was lekker

18/09

Mosselen

't was lekker

25/09

Ribbetjes

€ 20

2/10

½ kip met appelmoes

€ 18

9/10

Vegetarische lasagne

€ 18

16/10

Scampi diabolique

€ 22

23/10

Lamskroon met gratin

€ 22

30/10

Vol-au-vent met frietjes

€ 12