“The Club” verzorgt de catering op KMTHC door middel van vrijwilligers.

Tijdens het hockeyseizoen kan er elke vrijdagavond gegeten worden (Friday Cooking) en op zaterdag en zondag zijn er snacks verkrijgbaar.

Geïnteresseerd om onze accomodatie te huren? Dat kan ook.


Friday Cooking

Op vrijdag is de zin om te koken niet al te groot voor de meesten. Daarom organiseert de club tijdens het hockeyseizoen Friday Cooking. De gerechten worden klaargemaakt door vrijwilligers.

De volgende Friday Cookings:

18 november: H1 kookt. Hou onze social media zeker in het oog!

25 november: Raclette weekend heren 1 en dames 1. Schrijf je zeker in! Kan je vrijdag niet? Het is het hele weekend, dus je kan gerust op zaterdag of zondag komen smullen.

 

Als je moet inschrijven, kan dit online tot de donderdag voorafgaand aan de Friday Cooking.

Zin om zelf eens achter de kookpotten te duiken en iedereen van lekkers te voorzien? Of heb je vragen over hoe dit juist in zijn werk gaat? Stuur een mailtje naar Brigitte (brigittesiroux@hotmail.com). Dan kan zij met jou alle details bespreken.

 

Accomodatie huren

Wil je een privéfeest, BBQ, communiefeest, trouwfeest of receptie organiseren op de club? Neem contact op met Stefan Deheyder (stefan.deheyder@arcelormittal.com of +352 661073293) of neem hier een kijkje voor alle informatie en tarieven om de accommodatie te huren.

Een gezellig dinertje onder vrienden kan steeds vanaf 10 personen en op reservatie.

 

Tot binnenkort bij "The Club" op KMTHC!