Met ons rijk verleden, onze top infrastructuur en met een stijgend aantal spelende leden mogen we best wel fier zijn met wat we bereikt hebben de laatste jaren binnen KMTHC ! Echter moet verder groeien, investeren in onze jeugd, in onze top teams, in ons infrastructuur en ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt in onze club ....ons motto blijven !

Een dergelijke uitbouw berust niet alleen op het aantal spelende leden. Ook sympathisanten of steunende leden zijn hierbij belangrijk. Vandaar de oproep om aan alle niet spelende leden te vragen om onze club te steunen via een “vrijwillige” lidmaatschap en dit voor een bedrag van 50 € per jaar.

Sommigen onder ons hebben sinds kort of lang hun stick aan de haak gehangen, anderen hebben nooit gespeeld, nog anderen zijn tennisvrienden of gewoon sympathisanten ... in elk geval is iedereen welkom in wat vanaf vandaag de groep van de “Mechelse Friends“ zal zijn.

Indien u hierbij uw steentje zou willen bijdragen, vraag ik u een lidmaatschap van €50  te betalen op het rekeningnummer BE64 7310 3261 9152  met vermelding van "KMTHC Friends + naam"!

Voor meer info: contacteer Eva Goossens

KMTHC dankt u!