Mutualiteiten

De meest mutualiteiten betalen een gedeelte van het lidgeld terug.

Download via de site van uw mutualiteit het hiervoor bestemde formulier, vul het volledig in en stop het in de zwarte brievenbus die in de inkomhal hangt. Dit formulier wordt getekend en gestempeld en teruggelegd in het plastic brievenbakje dat naast deze brievenbus hangt. Het formulier kan hier (meestal na een week) weer teruggenomen worden en ingediend worden bij de mutualiteit.

Ongevallen

Of je vraagt per mail een gedeeltelijk ingevuld en ondertekend formulier ongevalsaangifte aan via annemay.meijburg@kmthc.be of je downloadt een blanco formulier op onze website. Daarna stop je dit ter ondertekening in de zwarte brievenbus die in de inkomhal hangt. Het formulier wordt getekend en gestempeld en teruggelegd in het plastic brievenbakje dat naast deze brievenbus hangt. Het formlier kan hier (meestal na een week) weer teruggenomen worden en gemaild worden naar Arena. Je krijgt ter bevestiging een dossiernummer toegemaild dat steeds bij alle correspondentie vermeld moet worden.

Facturen van ziekenhuizen en artsen moeten eerst zelf betaald worden en dan doorgestuurd worden naar de mutualiteit. Het gedeelte dat niet door de mutualiteit wordt vergoed, wordt betaald door deze verzekering. Let op er is een franchise van 25 euro op deze verzekering.

Voor meer info of vragen: annemay.meijburg@kmthc.be