Beste Clubleden,

Wij vernamen het overlijden van Michel Cloetens.

Michel was één van de oudste leden van onze hockey- en tennisvereniging. Destijds, toen nog in het Vrijbroekpark, trad hij aan in het eerste hockeyelftal. Daarna maakte hij met ons de overstap naar Hombeek, waar hij nog jarenlang deel uitmaakte van de veteranenploeg.

Zijn kinderen, Damien, Benedicte, Xavier en Thibault, speelden eveneens jaren in onze Clubkleuren.

Wij kennen Michel als een zeer joviaal en sympathiek man, maar eveneens als een charmeur en levensgenieter. Tal van fijne herinneringen zullen ons zeker bijblijven. Tot enkele maanden geleden was Michel nog een regelmatig bezoeker op de Club, waar hij, als fervent supporter van KMTHC ook kwam genieten van een gezellige babbel met de vrienden.

Met dit afscheid verliest KMTHC alweer een zeer geapprecieerd lid.

In naam van alle clubleden bieden wij de familie onze oprechte deelneming aan. We wensen hen veel sterkte.

 

Francis Conrad

Voorzitter KMTHC vzw

Beste Clubleden,

Opnieuw vernamen wij het overlijden van een trouw KMTHC lid.

Jean-Henri Fransman, partner van Katleen Casaer, en vader van Louise (speelster Dames 3) en Charles-Aimé (speler H2) overleed na een kortstondige ziekte.

Jean-Henri was sinds vele jaren lid van KMTHC en volgde op uitgesproken wijze zijn kinderen van aan de zijlijn. Aangestoken door hun voorbeeld, besloot hij om zelf zijn eerste stappen te zetten als hockeyer. En zo lag hij mee aan de basis van de oprichting van onze destijds befaamde 2de veteranen ploeg, de ‘Speedy Turtles’. Een bende hechte vrienden die samen vele mooie momenten hebben beleefd, op en naast de hockeyvelden.

Als architect was hij zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de bouw van ons mooi Clubhuis, en steunde hij gedurende vele jaren onze organisatie.

We kennen Jean-Henri als een zeer aimabel en vriendelijk man, steeds klaar voor een gezellige babbel met de vrienden, een fervent supporter, trouw aan onze KMTHC kleuren.

Merci Jean-Henri voor deze vele mooie momenten.

In naam van alle Clubleden bieden wij de familie onze oprechte deelneming aan. We wensen hen veel sterkte.

 

Francis Conrad

Voorzitter KMTHC vzw

Beste Clubleden,

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Ludwig Janssens, papa van Julie en Nicolas en schoonvader van Aico Luypaert.

Begin jaren 2000 werd Ludwig lid bij de tennissectie van KMTHC. Vanaf het begin was hij zeer betrokken bij onze Club en velen ervaarden Ludwig als een aimabel man en een fijne gesprekspartner, steeds paraat om te filosoferen over de dingen des levens.

Later nam hij de functie van voorzitter van de tennisafdeling op zich en samen met een vernieuwd team leidde hij dit in goede banen. Tevens was hij bestuurslid van KMTHC Immo. Met groot enthousiasme vervulde hij beide functies, en bouwde zo mee aan de verdere ontwikkeling van onze Club.

Enkele jaren geleden gaf hij wegens gezondheidsproblemen de fakkel door. Hij bleef echter een trouw en geapprecieerd lid van KMTHC en een regelmatige bezoeker op onze Club, waar hij genoot van zijn aperitiefje en een gezellige babbel met de vrienden.

In naam van de volledige KMTHC-clubgemeenschap bieden we onze oprechte deelneming aan aan de ganse familie.

 

Francis Conrad

Voorzitter KMTHC vzw

Beste Clubleden,

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Guy Theuniers, echtgenoot van Katrien Rosiers, vader van Pieter (de huidige trainer/coach van onze H1 hockeyploeg), Jasper en Dries.

Guy was sinds lang lid van KMTHC. Hij startte in onze tennisafdeling en volgde nadien actief de eerste hockeystappen van Pieter. Zo kreeg ook hij de smaak van het hockeyen te pakken en was gedurende jaren een vaste waarde in onze veteranenploeg. Naast het sportieve was Guy ook zeer aanwezig in onze Club. Een gezellige babbel of actief mee supporteren langs de velden, Guy was steeds van de partij.

Met dit heengaan verliest KMTHC een zeer geapprecieerd lid.

In naam van alle clubleden bieden wij Katrien, Pieter en de ganse familie onze oprechte deelneming aan. We wensen hen veel sterkte bij dit verlies.

 

Francis Conrad

Voorzitter KMTHC vzw

Beste Clubleden,

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Jan Joossens, echtgenoot van Chantal, vader van Benoit en Patrick en grootvader van Josselien, Louis, Matt en Jill.

Jan was vele jaren een actief hockey- en tennislid. Daarna werd hij één van de vaste supporters van ondermeer de veteranenploeg. Maar bovenal was hij fiere vader en grootvader en genoot hij van het kijken naar de wedstrijden van zijn kinderen en kleinkinderen.

Tot enkele weken geleden was Jan een regelmatige bezoeker op onze Club. Hij genoot er van zijn aperitiefje samen met de vrienden.

Met dit afscheid verliest KMTHC een zeer geapprecieerd lid.

In naam van alle clubleden bieden wij Chantal en familie onze oprechte deelneming. We wensen hen veel sterkte.

 

Francis Conrad

Voorzitter KMTHC vzw

Beste Clubleden,

Opnieuw is onze Club, maar vooral de familie Andries, in diepe rouw. Na het recente overlijden van Francis Andries, verliezen we nu ook zijn zoon Bertrand, huidig voorzitter van de KMTHC vzw. Bertrand overleed onverwacht na een kortstondige ziekte.

Bertrand Andries, echtgenoot van Sofie Adé en vader van spelers Ella, Max en Noah was steeds actief betrokken bij KMTHC.

Vanaf zijn prille levensjaren was Bertrand aanwezig op de Club, toen nog gevestigd in het Vrijbroekpark. Hij was actief in zowel de Hockey- als de Tennisafdeling en doorliep er alle jeugdreeksen. Hierna kenden we hem als een vaste waarde in het Heren 1 hockeyelftal van KMTHC. Nadien bleef hij actief als speler bij de lagere herenploegen en veteranen terwijl hij zijn kinderen begeleidde bij hun eerste stappen in de hockeysport.

Bertrand maakte deel uit van de generatie die de overstap maakte naar onze huidige Clublocatie. Een generatie voor wie kameraadschap en clubliefde primeerden. Vanuit deze warme betrokkenheid antwoordde Bertrand ongeveer twee jaar geleden positief op de vraag van Yves Vanvlasselaer om de fakkel van het voorzitterschap van de KMTHC vzw over te nemen.

Met een enorm enthousiasme zette hij zich gedurende twee jaar in voor onze Club en werkte hij mee aan de plannen voor de toekomst.

Helaas kunnen we door het veel te vroege afscheid van onze voorzitter dit project niet “samen” verder uitwerken. Maar weet, beste vriend Bertrand, we werken verder met de gemaakte plannen en ‘Ce n’est qu’un Au Revoir’.

In naam van de volledige KMTHC-clubgemeenschap bieden we onze oprechte deelneming aan aan de ganse familie.

 

Francis Conrad

Namens het KMTHC vzw Bestuur

 

Yves Vanvlasselaer

Voorzitter KMTHC Immo

Beste Clubleden,

Droevig nieuws.

Francis Andries, papa van onze huidige voorzitter Bertrand en van Alexis, speler bij onze Junior Masters, grootvader van onze spelers en speelsters Max, Ella, Noah, Emma, Babette en Rose, is donderdag overleden.

Francis zelf was jarenlang een zeer sterk geëngageerd lid van KMTHC.

Toen KMTHC nog in het Vrijbroekpark speelde, was Francis een vaste waarde bij de Heren 1 hockeyploeg, die toen menig seizoen in de hoogste afdeling speelde. Hij was bovendien een zeer verdienstelijk tennisspeler, was ooit A-speler en behoorde tot de toenmalige top van het Belgische tennis. Als voorzitter van de tennisafdeling, organiseerde hij meerder welbekende tennistornooien en sloeg hij erin alle Belgische toptennissers van dat moment te doen deelnemen.

Later werd hij de drijvende kracht achter de verhuis van onze Club naar Hombeek. Indien we KMTHC nu mogen voorstellen als een mooi bloeiende boom die nog steeds in groei is, was hij, zonder enige twijfel, diegene die deze boom destijds plantte in Hombeek.

Zijn betrokkenheid bij de Club was dan ook enorm en ging van voorzitter van KMTHC (tot seizoen 2005-2006), tot grootste privéaandeelhouder en persoonlijke financiële borgsteller, tot een vast en trouw supporter. Niets was hem teveel voor de Club.

Ik heb hem nog dikwijls bezocht tijdens zijn laatste levensjaar dat hij doorbracht in Zonneweelde, samen met zijn recent overleden vriend, André Peché, ook een clubicoon. En elke keer weer was hij zeer geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze Club.

Als er iemand de titel ‘Mister KMTHC’ verdient, dan is hij het wel. Hij was een aimabel en discreet man, founding father van KMTHC en betrokken tot het laatste moment.

In naam van gans KMTHC bied ik dan ook de oprechtste deelneming aan aan de ganse familie. KMTHC is in diepe rouw.

 

Yves Vanvlasselaer

Voorzitter KMTHC Immo

Beste Clubleden ,

We vernamen het overlijden van dhr André Peché.

André heeft een lange en boeiende historie met onze Club .

Zijn sportieve en bestuurlijke betrokkenheid bij KMTHC dateert al van in de jaren 1980 toen hij voorzitter van de hockeysectie was. KMTHC speelde toen nog in het Vrijbroekpark.

Hij werd Algemeen Voorzitter van de KMTHC en stond aan de wieg van onze verhuis naar de huidige installaties in Hombeek. Meer nog, hij was één van de bedenkers van deze move en ik kan zeggen: Zonder hem zouden we niet zijn en staan waar we nu zijn en staan. Samen met enkele vrienden en gemotiveerde clubmensen zette hij de structuur op poten om de verhuis financieel en operationeel mogelijk te maken. Hij kreeg iedereen achter dit project door zijn charme, enthousiasme en professionalisme. Hij participeerde financieel in de KMTHC Immo en leidde de Club door deze boeiende maar spannende faze van haar bestaan.

Ik kende hem als een open, gul en joviale man , die voor elk probleem wel een oplossing vond en heel erg het model van de consensus bewandelde, zonder daarom beslissingen te laten aanslepen of uit te stellen.

Ik durf te stellen : André was een founding father van onze club in Hombeek.

KMTHC heeft veel aan hem te danken en een moment van rouw en bezinning is gepast.

KMTHC biedt de familie haar innige deelneming aan.

Yves Vanvlasselaer

Voorzitter KMTHC Immo

Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons op
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement  

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41