We zijn trots om Patrick Harris als nieuwe coach voor onze Dames 1 te kunnen voorstellen. Onze nieuwe Amerikaanse coach heeft heel mooie adelbrieven voor te leggen. Hij is de huidige assistentcoach van de nationale mannenploeg van USA en de hoofdcoach van de U21 mannenploeg.

Sportief verantwoordelijke Alexander Algoet heet Patrick graag welkom: "We zijn heel blij dat we iemand met zoveel ervaring en kennis de leiding kunnen geven over het team." 

We werken intussenal enkele jaren zeer succesvol samen met TC Wingfield (Tennis Mechelen) voor de organisatie van onze tennisschool. We gaan nu nog een stap verder!

Vanaf deze zondag 24april speelt de eerste herenploeg voor het eerst in 20j terug in de voorrondes van de nationale interclub. Om de eindronde te halen moeten ze bij de eerste twee van hun reeks eindigen. Doen ze dat, dan spelen ze in september samen met de twee hoogst gerangschikte ploegen van de andere 5 reeksen om de titel. We horen bij team captain Cédric Schepers of dat haalbaar is.

Op 7 en 8 mei 2022 organiseert Louvain-La-Neuve Hockey Club de seizoensfinale van de ION Hockey League. Tijdens deze finale wordt de nieuwe Belgische hockey kampioen gekroond.

Voor velen van ons is dit hét belangrijkste hockey event van het jaar. En jij kan er bij zijn! Geniet van de match met 3 extra personen naar jouw keuze in de exclusieve ION Dream Seat op een unieke locatie naast het veld.

Het is alomtegenwoordig. Na de verhalen van #metoo en grensoverschrijdende gevallen in de media en het hoger onderwijs is het duidelijk dat dit niet te onderschatten is.

Als sportclub is het belangrijk om een aanspreekpunt te hebben zodat spelers, trainers, begeleiders of wie het ook nodig acht, dit zonder schroom kan bespreken en zodat we er gepast tegen kunnen optreden. Enkele personen van de club zijn opgeleid om te weten hoe hierop te reageren.

Heb je zelf grensoverschrijdend gedrag ervaren of was je er getuige van? Aarzel niet om contact op te nemen met hen.

Onze heren hebben gisteren bewezen dat de kans op promotie naar Eredivisie reëel is. Ze wonnen de heenwedstrijd tegen favoriet Old Club met 2-1.

Om hen vocaal te ondersteunen in de moeilijke uitwedstrijd, leggen we een bus in. Zo zijn we met zo veel mogelijk om hen naar Ere te schreeuwen. Ga jij mee?

Een padelveld huren kan vanaf 1 april eenvoudig via Playtomic. Ben je al lid (zomer 2022 of jaar)? Dan kan je in de app inloggen met hetzelfde e-mailadres als datgene waarmee je voordien inlogde bij Tennis Vlaanderen.

Op 16 april is het zo ver. Na een gemiste editie in 2020, kan het galabal terug doorgaan bij Salons Van Dijck. Schrijf je nu in.

Om het einde van de winter te vieren slaan we de handen in elkaar met onze vrienden van TC Keerpunt voor een superfijne tennisactiviteit. Op zondag 13 maart organiseren we de allereerste Rackets @ The Movies jeugddag!

De trainingsoutfit van Heren 1 en Dames 1 al gezien? Knap he?! Nu kan jij er ook zo uitzien. Ga even langs bij DNA: Hockey om te zien hoe het je staat.

Willen jullie als team er uniform uitzien? Laat jullie manager of kapitein contact opnemen met DNA: Hockey. Zij bezorgen jullie alle info.

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons op
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement  

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41