Nieuws

Door de massale vraag zijn we er dit jaar vroeg genoeg bij: de winterdubbels! Het enige tennis-event dat een half jaar duurt en waar je niet eens lid voor hoeft te zijn. Inschrijven kan voor een spotprijs en een Zwitserse winterdubbeldag in december is daarbij inbegrepen.

Lees er alles over en schrijf in.

Onze club neemt dit jaar deel aan de najaarsinterclub tennis vanaf het laatste weekend van augustus tot en met het laatste weekend van september. Schrijf je team in voor 10 juni.

We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort is het dan toch zo ver. De jeugd neemt het op tegen de oude garde in the Battle of the ages. Wie wint deze epische strijd? De tussenstand na 2 edities is 1-1, dat wil zeggen dat de winnaar aan de leiding komt te staan voor minstens een jaar! Schrijf nu snel in voor dit leuke clubevent!

Onze Partner in de kijker heeft niet alleen interessante stockdeals, ze hebben ook een mooie KMTHC deal klaarstaan. Als lid van onze mooie club krijg je 1% korting bij de aankoop van een nieuwe wagen.

Bekijk alle info van deze mooie deal op www.kmthcdeals.be. Er staan trouwens nog verschillende andere op!

Je kan niet naast de auto's van verschillende van onze trainers kijken op de parking. Helemaal bestickerd met onze clubkleuren. Voor deze auto's werken we samen met onze autopartner Auto Natie Group. Zij zijn onze 'Partner in de kijker'.

Op zoek naar een nieuwe wagen en geen zin om zoals velen maanden of langer te moeten wachten? Auto Natie Group heeft de oplossing!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we dit jaar ook zomerhockey op vrijdag 26 mei, 2, 9, 16 en 23 juni van 18u tot 21u (startuur laatste wedstrijden).

Ploegen schrijven zich in per leeftijdscategorie. Dit mogen gemengde ploegen zijn, jongens – meisjes, 1e en 3e ploeg door elkaar, alle combinaties mogen.

Op zaterdag 10 juni organiseren we voor de eerste keer 'La Cava de Padel'. Dit women's only tornooi is een uniek concept binnen de padelwereld. Er zal gespeeld worden in teams van 4 speelsters (zoals tijdens de interclub). Je kan inschrijven in 3 reeksen en het hele gebeuren is overgoten met een spaans sausje met de netflix reeks in het achterhoofd.

De (speciale) olympische vlam is vandaag onder persbelangstelling aangestoken op de Grote Markt. Nog twee weken en dan strijken de Special Olympics ook neer op onze club. Als een van de 11 locaties zijn wij gastheer voor het tennis- en het hockeytornooi.

Het zomerseizoen padel en tennis is nu echt begonnen met de start van de interclub. Maar binnenkort beginnen de tornooien ook. Op 26 mei begint het enkeltornooi en op 29 mei het eerste padeltornooi. De inschrijvingen zijn geopend

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

KMTHC, voluit de Koninklijke Mechelse tennis- en hockeyclub, viert in 2023 haar 100-jarig bestaan en mag zich dan ook trots een echte traditieclub noemen binnen de Mechelse sportwereld.

Met meer dan 1600 actieve leden vormen we de grootste multisportvereniging van Mechelen. Toch trachten we het familiale karakter van onze club te behouden en zo een leuke mix te creëren van gezonde ambitie en plezier. Onze leden zijn onze grootste ambassadeurs en dragen mee onze kernwaarden uit: respect, fair-play en passie. KMTHC ligt midden in het groen aan de Eglegemvijver, een uniek kader waar we terecht heel fier op zijn en in het domein van De Nekker.

Op onze club kan je spelen op onze 3 hockeyvelden (2 in Hombeek, 1 in de Nekker), 5 outdoor tennisvelden (waarvan 2 overdekt in de winter), 2 indoorvelden en 3 padelvelden. Voor ieder wat wils. Ook als je gewoon wat wilt drinken op ons mooie terras.

Tot binnenkort op KMTHC!

 

Francis Conrad - Voorzitter VZW KMTHC

© website powered by Twizzit.com