Log in

Outfit kids: € 85

Outfit volwassenen: € 89

 

- De vermelde prijzen zijn pakketprijzen. De nieuwe kledij is enkel beschikbaar in het hele pakket.
- De prijzen zijn inclusief opdruk van de naam en het rugnummer*

 

*Voor het rugnummer gelden vanaf dit seizoen andere regels:

- U7 t.e.m. U10: verplicht een rugnummer en naam op de rug te bedrukken. Het rugnummer mag zelf gekozen worden.

- U11 t.e.m. U19: verplicht een rugnumemr en naam op de rug te bedrukken. Het rugnummer wordt bepaald door de sportieve cel.
Hierover ontvangt u later nog meer info!

- Senioren: verplicht een rugnummer en naam op de rug te bedrukken. Het rugnummer mag zelf gekozen worden.
Het rugnummer van H1, H2 en D1, D2 wordt door de sportieve cel bepaald.

 

Hierbij het nieuwe schema voor de trainingen van seizoen 2017 - 2018:

- Veldplanning

- Maandag

- Dinsdag

- Woensdag

- Donderdag

- Vrijdag

 

Donderdag 25 mei vinden de Belgian Youth Finals 2017 plaats voor de meisjes en jongens (U14 tot U19) op KMTHC!
U bent allen van harte welkom op Mechelse om de jonge finalisten aan te moedigen en er samen een gezellige, sportieve dag van te maken.

Geniet doorheen de ganse dag van de zon, een hapje en verfrissende drank op KMTHC!

 

...en de reis gaat voort!

Voorbije zondag (01/05) speelde onze Heren 1 haar laatste competitiematch op Temse, die ze won met maar liefst 1-3! Deze match besliste welke van beide ploegen zou doorstoten naar de barragematchen en zo dus nog kans maakt op promotie naar 1e klasse! We kunnen zeggen dat de steun van de supporters verbazingwekkend en ongezien was voor Mechelse!

Dankzij de winst van gisteren spelen onze heren aanstaande zaterdag (07/05) hun eerste barragematch! De tegenstander en locatie zal later vandaag meegedeeld worden..

Zet jullie allemaal op aanwezig, zorg alvast voor spandoeken en supportersmateriaal en bereid jullie voor op zaterdag!

Tot dan!


Op 16/02 heeft de FIH regel 13.2, die de 5m in de 23m betreft, uitgebreid met voornamelijk 2 nieuwe paragrafen:

 

Deze regel treedt vanaf 23/02/2016 in voege!

 Voor een aanvallende vrije slag binnen de 23m moet de bal 5m afleggen of moet door een verdediger aangeraakt worden, alvorens deze in de cirkel mag gespeeld worden.

Hierdoor verdwijnt de mogelijkheid voor de aanval om de bal even aan te raken en vervolgens rechtstreeks in de cirkel te schieten door een medeaanvaller !

Nadat de scheidsrechter de tijd heeft stilgelegd voor een aanvallende vrije slag binnen de 23m (voor een kaart, blessure, …), moeten alle spelers(sters) op minstens 5m afstand staan op het moment dat de tijd wordt herstart.

Dus zelf al is de vrije slag op 10cm van de cirkel, mogen de verdedigers NIET juist binnen de cirkel postvatten, maar moeten ze ook op minstens 5m staan! Dit dus enkel als de scheidsrechter de tijd heeft gestopt.

 

Voor degene die graag de volledige tekst in het Engels leze, klik hier

Altijd al je hockeykennis willen bijwerken? Of zou je graag je zoon of dochter meer willen ondersteunen tijdens het hockey? KMTHC organiseert in het najaar de opleiding "Hockey Initiator" van Bloso op onze club. Schrijf je nu in en bouw mee aan de toekomst van de club!  Lees hier meer...

18 augustus 2016, de dag die we voor altijd zullen herinneren als de dag waarop heel België nagelbijtend in de sofa of op groot scherm naar een olympische finale hockey keek! Hockey!? Inderdaad, dankzij onze Red Lions kreeg hockey de afgelopen week heel het land achter zich. " Daar kunnen de Rode Duivels nog iets van leren" of "Wat een sport! Karakter, passie, fair-play, spanning en spektakel, het heeft het allemaal" waren maar enkele van de quotes die we mochten aanhoren. Met Sebastien Dockier, onze Mechelse held, kreeg dit verhaal nog een extra rood-blauw tintje. Wat zijn we trots op deze helden en wat motiveert het ons als club om er ook dit seizoen weer stevig in te vliegen en met z'n allen te bouwen aan de groei van deze wondermooie sport!

Achter de schermen hebben we dus alvast niet stilgezeten deze zomer. Zo is er hard gewerkt aan de ploegindelingen, de begeleiding en omkadering van al onze teams en het verder verwezenlijken van onze doelstellingen binnen de nieuwe jeugdstructuur KMTHC 2016-2021. Voor zij die de infosessies eind april in De Nekker hebben gemist overlopen we nog even de belangrijkste zaken en functies voor komend seizoen. 

Binnen de sportieve cel zal Pieter Theuniers de functie opnemen van sportief verantwoordelijke jongenslijn en zal Dominique Van der Auwera deze functie bekleden binnen de meisjeslijn. Zij wordt bijgestaan door de lijncoördinatoren Marc Crabs en Kathleen Linsen voor de meisjeslijn. Pieter krijgt de ondersteuning van Alessandro Geleyns en 'Red Panther' Silke Steenackers die de plek van Abe Diels inneemt als lijncoördinator jongens onderbouw. Deze groep zal samen de sportieve cel vormen met ondersteuning van Alexander Algoet, sportief verantwoordelijke hockey KMTHC. 

Daarnaast kijken we ook heel erg uit naar onze nieuwe keepersschool onder leiding van David Prinsen Geerlings. Onze keepers krijgen een sterk team van trainers rond zich en gaan allemaal samen trainen op maandagavond komend seizoen weliswaar in kleine groepjes om de kwaliteit te bewaren. Keepers aan de macht op maandag!

Of toch niet helemaal? Want op maandag zal ook dit jaar onze M-squad actief zijn, deze wordt voor komend seizoen uitgebreid met een deel van de onderbouw. Alexander Algoet zal hier de sportieve leiding over nemen. Meer info voor de geselecteerde spelers volgt binnenkort.

Hockey begint natuurlijk bij de basis, we zijn dan ook erg tevreden dat Bram Liers komend seizoen wederom onze startersschool zal coördineren. Bram heeft dit reeds in het verleden met verve gedaan.

Al deze sportief verantwoordelijken en lijncoördinatoren worden in onze nieuwe structuur ondersteund door de categorieverantwoordelijken. Deze laatsten zijn het eerste aanspreekpunt voor ouders bij vragen en/of problemen rond het sportieve.  

Wie dat is voor uw zoon of dochter kan je hier terugvinden: 

http://kmthc.be/?oid=213&pid=2234

Uiteraard heb je naast sterke coördinatoren ook gemotiveerde en gediplomeerde trainers nodig. We zijn dan ook trots dat we komend seizoen 14 trainers hebben binnen onze rangen met het BLOSO-diploma Initiator Hockey, hiermee zijn we bij de besten van de klas in het Belgisch hockey. Omdat we heel hard geloven in de opleiding van onze trainers organiseren we in het najaar zelf de opleiding Initiator (een cursus van 3 maanden) en Aspirant-Initiator op KMTHC. Op die manier willen we ervoor zorgen dat al onze trainers de kans krijgen zich te ontwikkelen. De trainingen voor de bovenbouw starten in de week van maandag 22 augustus. De onderbouw volgt de week erna.

We geven ook graag mee dat je vanaf dit seizoen gebruik kan maken van de "Sport- en Cultuur Pass" van Sodexo voor de betaling van de lidgelden. Indien je hier meer informatie over wil, kan je je richten tot Eva Goossens (eva.goossens@kmthc.be).

Zoals je tijdens de infosessies eind april al kon vernemen willen we de band tussen onze jeugdteams en onze fanionteams, Dames 1 en Heren 1, versterken. Dit willen we bewerkstelligen via twee pijlers. Enerzijds kunnen we met fierheid vermelden dat komend seizoen maar liefst 20 spelers of speelsters van onze fanionteams betrokken worden in de jeugdwerking. Nog nooit lag dit cijfer zo hoog en kan dus alleen maar een bewijs zijn van de groeiende synergie tussen beide niveau's. Daarnaast starten we ook spoedig met ons sociaal project waarbij de spelers van Dames 1 of Heren 1 het meter- en peterschap opnemen van een jeugdploeg binnen onze club. 

Ook op sportief vlak zijn het drukke maanden geweest om de omkadering en de selectie van deze beide ploegen op punt te krijgen. Jeroen van den Borne zal ook komend seizoen de leiding nemen over beide selecties. Bij de dames zal hij hierin ondersteuning krijgen van Francisco Corradini als assistent, voor de heren zal dit Bram Liers worden. Er viel tevens ook heel wat transfernieuws te rapen. Zo kunnen we bij de dames de terugkeer van Ellen Buwalda, Britt Kelders en Juliette De Ridder aankondigen. Deze Mechelse jeugdproducten hebben enkele seizoenen op Braxgata gespeeld maar keren nu door de grote poort terug in onze Dames 1. Wederom een bewijs dat de groei van KMTHC niet onopgemerkt voorbij gaat. Ook Fanny Druez, Watducks, en Eline Dumez, Braxgata, vervoegen de kern. Bij de heren verwelkomen we een nieuwe Argentijn, Ramiro Barreiros, en komen ook Geoffrey Van den Brandt, La Raquette, Jeremy Van den Brandt, Herakles, en Sebastien Moeyersoms en Gregory Hertsens, beiden Beerschot, de selectie versterken.

Kortom, onze club staat voor een uitdagend hockeyseizoen zowel op organisatorisch als sportief vlak. Binnen het bestuur en de sportieve cel wordt er hard gewerkt om het best mogelijke kader te creëren waarbinnen we onze doelstellingen kunnen behalen. Samen met onze jeugdleden en de ouders hopen we dan ook dat we deze kunnen behalen binnen een sfeer van ambitie, motivatie, fun, resultaten en bovenal fair-play!

Tot op KMTHC!

Namens het hockeybestuur en de sportieve cel,

Alexander Algoet

Sportief Verantwoordelijke Hockey KMTHC

De hockeysectie van KMTHC is een echte familiale club waar je recreatief en sportief kan hockeyen!

We zijn trots op het feit dat we de grootste hockeyclub van de Mechelse regio zijn. Met méér dan 750 actieve hockeyers en een jaarlijkse groei binnen de jeugd van méér dan 15% bij de meisjes en de jongens garanderen we dan ook dat jij nooit alleen begint aan je hockeyavontuur. We hebben teams in alle afdelingen waardoor we steeds een gepast voorstel hebben.

Vanuit het jeugdhockeyplan werken we cumulerend aan de hockeytechnieken, de tactieken en de fysieke capaciteiten.
Heb jij de motivatie, heb jij de discipline, zet jij je volledig in om de beste te zijn, ...? Dan zijn er ongetwijfeld sportieve kansen voor jou in onze hogere teams! 
Vind je het gewoon leuk om met je vriendinnen of vrienden te hockeyen, fijne wedstrijden te spelen en lekker te trainen, ...? Ook dan is Mechelse de juiste keuze.
De doorgedreven aandacht en investeringen binnen onze jeugdopleiding garanderen dat elk jeugdlid zichzelf maximaal kan ontwikkelen en ontplooien op zijn/haar niveau. .

 

ACM

#KMTHC

Happy birthday!
26/02
Robin VERBOVEN
26/02
Lara FAES
26/02
Pippa VAN CAUWENBERGH
26/02
Thomas CLUCKERS
LOOKING FOR SOMETHING?
SPONSORS VAN KMTHC
Coming up...
30/03/2018
Clinic (U9-U14)
02/04/2018 - 04/04/2018
Top Hockeystage (Op uitnodiging)
09/04/2018 - 13/04/2018
Pasen Hockeystage (U9-U16)
09/04/2018 - 13/04/2018
Hockey & Tennisstage (vanaf 5 jaar)
30/04/2018
KA SCHOOL SPORTDAG GRIMBERGEN
SPONSORS VAN KMTHC

KMTHC vzw    |    Bergenstraat 2   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2015, website powered by Twizzit.com