• Voor wie: meisjes en jongens
 • Vrije inschrijving?: ja op voorwaarde dat je lid bent bij KMTHC of een andere hockeyclub
 • Leeftijd?: van U9 tot U16 (in de periode van de stage) - (U7 & U8 alleen tijdens herst- & karnavalstage)
 • Veldspeler-Veldspeelsters
 • Uren: zie inschrijvingsinformatie

 

Van Tot Periode Inschrijven?
4/3 6/3/2019 Krokusvakantie Schrijf nu in!
15/4 19/4/2019 Paasvakantie Schrijf nu in!
1/7 5/7/2019 Zomervakantie - Juli Schrijf nu in!
19/8 23/8/2019 Zomervakantie - Augustus
Schrijf nu in!

 

 

Praktisch (uren, tarieven, algemene info)

Deadline Inschrijvingen: Zondag -12u00 - 1 week voor aanvang van de stage.

Voorbeeld: Start Stage 29/10/2018: afsluiting zondag 21/10/2018-12u00.

 

Deze stage is alleen voor KMTHC hockeyleden of leden van een andere hockeyclub die voldoen aan de leeftijdsvereisten (let op : U7 & U8 alleen tijdens de herfst- en carnavalvakantie - voor de andere periodes kunnen zij deelnemen aan de hockey & tennisstages). Omdat je al hockeyervaring hebt gaan we hier verder met gevorderde technieken en tactieken. Natuurlijk wordt er ook ruim aandacht besteed aan het verbeteren van je basistechniek, tactiek en fysieke kwaliteiten. Verwacht véél plezier en fun maar zeker ook pittige oefeningen en uitdagingen, we hebben als doel om van jou een nog betere hockeyster/hockeyer te maken. Deze stage staat onder leiding van een professionele coördinator die een staff van enkele kwalitatieve externe trainers en onze beste eigen KMTHC trainers aanstuurt.

 • Uren09u30 - 16u30

Er is opvang mogelijk vanaf 08u30, tot 's avonds 17u30. 
Indien uw kind gebruik gaat maken van de opvang, gelieve dit dan de eerste dag van de stage te melden aan de stageleiders, vervolgens meldt u uw kind iedere dag aan en af bij de opvang. De opvang gebeurt binnen ons clubhuis om het overzicht te kunnen bewaren.

 • Kostprijs

De betaling gebeurt cash op de eerste dag van de stage !

Periode Lid? Kostprijs?
Herfst-en Carnaval (3 dagen) Lid KMTHC € Prijs 105€  (U7 t.e.m. U16)
  Lid andere hockeyclub € Prijs 120€ (U7 t.e.m. U16)
Paas- en zomervakantie (5 dagen) Lid KMTHC € 175 (U9 t.e.m. U16)

  Lid andere hockeyclub € 200 (U9 t.e.m U16)

 

 • Annulatie

Algemene inschrijvingsvoorwaarden stages KMTHC

Indien na inschrijving voor een stage op KMTHC, deelname niet mogelijk blijkt te zijn, kan het inschrijvingsgeld geheel of gedeeltelijk worden terugbetaald in welomschreven situaties én op basis van volgende voorwaarden:

ANNULERING wegens ziekte of kwetsuur:

• In geval van annulering vóór aanvang van de stage of tijdens het verloop van de stage wegens ziekte of kwetsuur: o Na voorlegging van een origineel én gedateerd doktersattest kan een terugbetaling gevraagd worden, die gelijk gesteld wordt aan het resterende aantal hele stagedagen die niet werden opgenomen. Een vaste forfaitaire kost van €50 wordt steeds weerhouden (cfr. administratieve kosten, reeds aangekochte lunch, …). U dient de sportieve leiding van de stage zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte te brengen én een mail te sturen naar stages@kmthc.be met uw aanvraag tot terugbetaling.

ANNULERING wegens andere reden(en):

• In geval van annulering vóór aanvang van de stage wegens een andere reden dan ziekte of kwetsuur: o Er wordt steeds een minimum kost van €75 in rekening gebracht vanwege administratiekosten. Echter indien u de inschrijving minder dan 2 weken voor aanvang van de stage annuleert, zal het totaalbedrag van de inschrijving alsnog in rekening worden gebracht. U zult hiervoor een factuur ontvangen. U dient bij annulering zo snel mogelijk een mail te sturen naar stages@kmthc.be, nadien zal u een factuur met het verschuldigde bedrag per e-mail worden toegestuurd.

VOEDSELALLERGIE

Indien een deelnemer van de stage, omwille van medische redenen, de standaardlunch niet mag eten, kan een eigen lunch worden meegebracht. De stagebegeleiding zal ervoor zorgen dat deze wordt opgewarmd en tegelijk met de andere lunches wordt geserveerd. Bij het niet nuttigen van de standaardlunch, wordt geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld van de stage toegekend. Bij inschrijving van uw kind(eren) voor een stage bij KMTHC, verklaart u zich als ouder akkoord met deze voorwaarden.

 

 • Maaltijden en drank

We voorzien een warme maaltijd 's middags.

Er is een drankje voorzien tijdens de maaltijd en gedurende de dag krijgen de kinderen nog 2 drankjes aangeboden.
Er is 's morgens ook een stuk vers fruit en in de namiddag een “4-uurtje”. U hoeft dus geen extra geld mee te geven met uw kind.

 • Kleding- en sportmateriaal

Voorzie steeds aangepaste kledij in functie van het weer of de voorspelling. Gelieve bij regenweer eventueel een extra set kledij mee te geven.

Aangezien je een hockeylid bent heb jij je materiaal elke dag bij:

-       Goede sportkousen (hoeven natuurlijk niet de officiële KMTHC kousen te zijn)
-       Scheenbeschermers
-       Hockeyschoenen
-       Eventuele tandenbeschermer
-       Hockeystick
-       Eventuele sticktas om je hockeymateriaal bij te houden

 

 • Medische informatie

Indien er voor uw kind bepaalde medische opmerkingen zijn of andere dingen die belangrijk zijn om te weten hebben wij graag dat u dit via e-mail (stages@kmthc.be) naar ons opstuurt nadat uw kind ingeschreven is alsook dat u dit duidelijk vermeld bij de betaling de eerste dag van de stage aan de stageverantwoordelijken.

 • Regenweer

Hockey is een buitensport en zal dus gewoon doorgaan, enkel indien het weer echt niet toelaat buiten te sporten zullen we in het clubhuis knutselen of spelletjes spelen.
De stages gaan dus altijd door.

 • Eigen verantwoordelijkheid

De club is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je kostbaarheden en eigendommen. Denk dus goed na of het verstandig is om je portefeuille, GSM, iPod of andere accessoires en dingen mee te nemen naar de club. Er is genoeg te doen, dus eigenlijk heb je dat niet nodig… Tracht ook zoveel mogelijk de naam van uw kind aan te duiden in elk kledingstuk.d

 • Vragen?

Heeft u, ondanks alle beschikbare informatie, toch nog een vraag over de Tennis- & Hockeystages, de Hockeystages die op KMTHC plaatsvinden of de KMTHC clinics die wij aanbieden (zoals de voortgezette trainingen) dan vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw vraag te sturen naar: stages@kmthc.be

 • Stage volzet?

Kan je niet meer inschrijven omdat de stage die jij wil volgen al volzet is ?
Stuur een e-mail met jouw naam, leeftijd, telefoonnummer én de gewenste stage naar stages@kmthc.be  je komt dan op een wachtlijst te staan, komt er een plaats vrij zullen wij je alsnog contacteren.