HIPO krijgt een nieuwe naam en een nieuwe formule, we kijken vooruit, want onze jeugd dat is de toekomst van onze club! Dit is de lancering van de "BE M-squad 2020" ! De plek waar men KMTHC toptalenten scout en behoudt!

Onze pijlers: 

  • 14 Thema-trainingen gegeven door hockeyspecialisten uit alle hoeken van het land. (Belgische Internationals, spelers Heren 1 en Dames 1, buitenlandse spelers uit eredivisie,...). Elke training worden er andere thema's belicht door trainers die gespecialiseerd zijn hierin. Zo krijg je elke keer iets nieuws. Scoring, 1 on 1 , pressing, physical, defense,... 
  • Individuele begeleiding van onze talenten met verbeterde screenings en consequentere evaluaties met oog voor het persoonlijk verhaal
  • Verbeterde aansluiting met de regionale, nationale selecties (voorheen PSA teams) en Be-gold team 
  • Focus op techniek, fysiek en mentale ontwikkeling naar een completere speler
  • Regelmatig opvolging tijdens ploegtrainingen en wedstrijden

 

Doel: 

Onze jeugd klaarstomen voor topteams van onze eigen club in 2020 of wie weet zelfs vroeger!

De algemene coördinatie en invulling van de trainingen van Be M-squad zal gebeuren door Alexander Algoet. Alexander heeft al heel wat ervaring in de coaching van jeugdploegen en is zelf speler van Heren 1 bij Mechelse.

"Vorig jaar was ik actief als T2 bij Dames 1, een prachtige ervaring met het kampioenschap als apotheose. Dit jaar kies ik ervoor in de jeugdwerking aan de slag te gaan, omdat ik geloof in de toekomst van de jeugd op Mechelse. Zij moeten over enkele jaren de fakkel overnemen van de huidige generatie. Als speler van Heren 1 sta ik er zelf ook middenin. Onze jeugd moet nog completer gevormd worden op tactisch en mentaal gebied, zodat dat de stap naar onze eigen topploegen steeds kleiner zal worden. Door een completer aanbod van trainingen met specialisten op alle terreinen aan te bieden ben ik er zeker van dat onze jeugd en hun omkadering mee willen bouwen aan de sportieve vooruitgang van onze club."

Alexander zal worden bijgestaan door Annette Hohner voor alle administratieve en communicatieve zaken.  Alexander zal resulteren onder de sportieve cel van de jeugd en derhalve verantwoording afleggen aan de Technische staf Jeugd onder leiding van Dominique Van der Auwera in samenwerking met Jeroen van den Borne, hoofdcoach van Heren 1 en Dames 1.

Be prepared and join our Mechelse Squad! More info coming soon.