Om je de mogelijkheid te geven de hockeyregels op jouw tempo aan te leren en dit te doen wanneer het jou past, kan je vanaf nu via je PC, smartphone of tablet een online scheidsrechtercursus volgen én het bijhorende examen afleggen.

Om het diploma tot ‘Scheidsrechter-Outdoor’ te behalen, doorloop je de leerstof van 5 modules: 1. Spelsituaties, 2. Spelregels, 3. Overtredingen, 4. Speldeelnemers en 5. Signalen. Indien je ook het diploma als ‘Scheidsrechter-Indoor’ wil behalen doorloop je eveneens de module 6. Zaalhockey. Van zodra je de leerstof van alle modules onder de knie hebt, kan je de examens voor out- en/of indoor scheidsrechter afleggen. Je weet onmiddellijk of je geslaagd bent.

Enkele tips:

Test eerst je kennis via het proefexamen alvorens het definiteve examen af te leggen. Indien je 100% behaalt op het proefexamen is de kans erg groot dat je op het finale examen zal slagen.

Niemand wordt verplicht om zowel het examen voor in- als outdoorscheidsrechter af te leggen. KMTHC beveelt echter sterk aan om beide examens af te leggen.

Wat kost deze opleiding?

  • Inschrijving op deze online cursus kost €10.
  • Indien je echter slaagt voor het examen in EERSTEzit voor 30/04/2016, dan wordt het inschrijvingsgeld van €10 teruggestort op jouw rekening.
  • Indien je niet slaagt voor het examen in EERSTEzit voor 30/04/2016, doch pas in tweede zitdan wordt een bedrag van €5 teruggestort op jouw rekening.
  • Indien je niet slaagt voor een examen of je neemt zelfs niet deel aan het examen, dan wordt er geen geld teruggestort.

Hoe in te schrijven?

  • Je kan je inschrijven via dit formulier
  • Na inschrijving ontvang je van de Hockeybond een link naar het e-learning platform. Deze link is 1 jaar geldig.
  • De inschrijving is pas definitief na storting van €10 op rekeningnummer: BE64 7310 3261 9152 met vermelding van ‘OSH01- uw naam’

Bij het slagen voor je examen krijg je niet enkel je inschrijvingsgeld teruggestort, KMTHC schenkt je als scheidsrechter ook een fluitje en set kaarten die je op het veld kan gebruiken!

Voor verdere vragen kan je terecht bij de Cel Opleidingen

Voor vragen in verband met de terugbetaling van het inschrijvingsgeld en het bekomen van het cadeau kan je terecht bij de Cel Financiën

Veel succes!!