Trimhockey is recreatief en zonder prestatiedruk of weekendverplichtingen. Spelen je kinderen al hockey bij ons of zou je graag op latere leeftijd deze leuke sport leren kennen? Dan is trimhockey de oplossing, éénmaal per week trainen op woensdag en geen wedstrijdverplichting in het weekend.


Trimhockey werd opgericht voor sportieve volwassenen op zoek naar een leuke bezigheid in de week!
Trimhockey is de ideale manier voor volwassenen om te starten met hockey omdat we steeds aandacht geven aan de basistechnieken en je dus voldoende begeleiding krijgt om alles aan te leren. Op hetzelfde moment werk je bovendien op een leuke en ontspannende manier aan je conditie! Er wordt echter wél goed doorgetraind op de fysieke, technische en tactische aspecten van de hockeysport, natuurlijk aangepast aan onze beoefenaars en de verschillende niveau's. De bijzonder gemotiveerde groep is gemengd (vrouwen/mannen) waarbij er bijvoorbeeld ouders van onze spelende jeugd meedoen, naast andere (beginnende) hockeyers en (jong) volwassenen.

Praktisch:

- Trainingen: iedere woensdag (behalve tijdens vakantieperiodes), 21u - 22u30
- Periode: begin September tot Juni (+/- 35 trainingen) , met maandelijks een wedstrijd tegen collega trimmers van een andere club op een weekavond

Wat heb je nodig?

- Sportieve kleding (waaronder degelijke sportschoenen)
- Een hockeystick (je kan deze ook lenen op de club)

 Voor meer info, contacteer:

Isabelle Dubois

isadubois1@hotmail.com

+32 477403083