Beste Clubleden,

Opnieuw is onze Club, maar vooral de familie Andries, in diepe rouw. Na het recente overlijden van Francis Andries, verliezen we nu ook zijn zoon Bertrand, huidig voorzitter van de KMTHC vzw. Bertrand overleed onverwacht na een kortstondige ziekte.

Bertrand Andries, echtgenoot van Sofie Adé en vader van spelers Ella, Max en Noah was steeds actief betrokken bij KMTHC.

Vanaf zijn prille levensjaren was Bertrand aanwezig op de Club, toen nog gevestigd in het Vrijbroekpark. Hij was actief in zowel de Hockey- als de Tennisafdeling en doorliep er alle jeugdreeksen. Hierna kenden we hem als een vaste waarde in het Heren 1 hockeyelftal van KMTHC. Nadien bleef hij actief als speler bij de lagere herenploegen en veteranen terwijl hij zijn kinderen begeleidde bij hun eerste stappen in de hockeysport.

Bertrand maakte deel uit van de generatie die de overstap maakte naar onze huidige Clublocatie. Een generatie voor wie kameraadschap en clubliefde primeerden. Vanuit deze warme betrokkenheid antwoordde Bertrand ongeveer twee jaar geleden positief op de vraag van Yves Vanvlasselaer om de fakkel van het voorzitterschap van de KMTHC vzw over te nemen.

Met een enorm enthousiasme zette hij zich gedurende twee jaar in voor onze Club en werkte hij mee aan de plannen voor de toekomst.

Helaas kunnen we door het veel te vroege afscheid van onze voorzitter dit project niet “samen” verder uitwerken. Maar weet, beste vriend Bertrand, we werken verder met de gemaakte plannen en ‘Ce n’est qu’un Au Revoir’.

In naam van de volledige KMTHC-clubgemeenschap bieden we onze oprechte deelneming aan aan de ganse familie.

 

Francis Conrad

Namens het KMTHC vzw Bestuur

 

Yves Vanvlasselaer

Voorzitter KMTHC Immo