Om je goed voor te bereiden op het hockeyseizoen 2019-2020 enkele belangrijke praktische mededelingen omtrent de uitschrijfprocedure, de lidgelden en de bekendmaking van de nieuwe jeugdploegen.

PROCEDURE UITSCHRIJVING HOCKEYBOND

Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond.

Leden die zich wensen uit te schrijven voor het komende seizoen 2019-2020 dienen dit uiterlijk op 30 juni 2019 per mail te melden aan onze secretaris (hendrik.biesemans@me.com). Een mondelinge melding aan de manager, trainer of kapitein van je ploeg volstaat niet om je op correcte wijze uit te schrijven! Nadat je uitschrijving ontvangen werd door onze secretaris, ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan. Voor uitschrijvingen die pas ná 30 juni 2019 worden gemeld, geldt een administratieve vergoeding van €75.

LIDGELDEN

Vanaf 1 juli 2019 gelden nieuwe lidgelden voor hockeyleden op onze Club.  Deze nieuwe tarieven en andere details kan je terugvinden op onze website.

Wij versturen onze facturen in de loop van de maand juli 2019 via Twizzit. Je kan je factuur online inkijken en opvragen door in te loggen op Twizzit. Het niet ontvangen van de factuur via e-mail ontslaat je niet van de verplichting je bijdrage te betalen!

Leden die hun factuur niet betaald hebben vóór de start van het nieuwe hockeyseizoen, zullen niet opgesteld worden in een ploeg. Laattijdige betaling leidt tot een tijdelijke schorsing en een administratieve toeslag van €50. Zorg er dus voor dat je tijdig betaalt om vanaf de eerste speeldag mee te kunnen spelen.

Voor verdere vragen, gelieve een mailtje te sturen naar lidgeldKMTHC@gmail.com.

BEKENDMAKING PLOEGINDELING EN TRAININGSSCHEMA’S VOOR DE JEUGD

Voor de 2019-2020 teamindeling klik HIER.

Bij eventuele vragen in verband met de ploegindeling, gelieve je te richten tot:

 

Wij kijken alvast uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Met sportieve groeten,

Het Hockeybestuur