Periode Van Tot en Met    Inschrijvingen
Herfstvakantie U7 tem U16 2 november 4 november 2020 Inschrijven kan je hier
Krokusvakantie U7 tem U16 15 februari 17 februari 2021 Inschrijven kan binnenkort
Paasvakantie U9 tem U16 12 april 16 april 2021 Inschrijven kan binnenkort

 

 

 

Praktische info

COVID 19-maatregelen: de onderstaande info over aankomsturen, maaltijden en dergelijke zijn voorlopig aangepast. Je vindt de details op de pagina van de tennis- en hockeystage.  

Wie?

Hockeyspelers U7/U9-U16 (ook niet-KMTHC leden welkom).

 • Herfst- en krokushockeystage: toegankelijk voor U7 tot en met U16
 • Pasen- en zomerhockeystage: toegankelijk voor U9 tot en met U16, U7 en U8 kunnen echter wel deelnemen aan de gecombineerde Hockey- en Tennisstage.

 

Wat is er nieuw?

Om de kwaliteit van de hockeystages te verbeteren gaan we vanaf nu het aanbod nog beter afstemmen op de noden van elke leeftijd. We zullen qua inhoud en techniek, aparte programma’s uitgewerkt per leeftijdscategorie (U7-U11, U12-U14 en U16) aanbieden tijdens deze en volgende stages.

Voor U12-U14 en U16 spelers is het programma gebaseerd op de aanpak en skills die tijdens de trainingen van de M-Squad en High Potentials aan bod komen. Zo kunnen ook zij die geen deel uitmaken van deze trainingsgroepen hiermee kennis maken. Voor zij die er wel deel van uitmaken, zorgen we voor de nodige continuïteit buiten de vaste ploegtrainingen.

Binnen de U7-U11 groep wordt er, indien nodig, individueel bijgestuurd of kan de groepsindeling aangepast worden afhankelijk van de capaciteiten van de individuele speler. Deze keuze zal gemaakt worden door de technische leiding van de stage.

Uren?

De stage start om 9u30 en eindigt om 16u30. Opvang wordt voorzien vanaf 8u30 tot 17u30.

Indien je gebruik wil maken van deze opvang, gelieve dit dan de eerste dag van de stage te melden aan de stagebegeleiders. Meld je kind iedere dag aan en af bij de opvang.

Kostprijs?

 • Herfst- en Krokushockeystages (3 dagen):
  • KMTHC-leden: 105 euro
  • Niet-leden: 120 euro
 • Overige Pasen- en Zomerhockeystages (5 dagen):
  • KMTHC-leden: 175 euro
  • Niet-leden: 200 euro

De betaling gebeurt contant bij aanmelding op de eerste ochtend van de stage.

Maaltijden en drank

 • Pauze voormiddag: fruit en vruchtendrank
 • Lunch: warme maaltijd met verse soep, water aan tafel
 • Pauze namiddag: tussendoortje en vruchtendrank
 • Gelieve specifieke aandachtspunten of wensen i.v.m. eten steeds vooraf te melden via het inschrijvingsformulier of via stages@kmthc.be; wij trachten hiermee zo goed mogelijk rekening te houden.

Kleding en sportmateriaal

Gelieve sportieve kledij en aangepast schoeisel te voorzien voor deze stage in functie van het voorspelde weer. Sportschoenen die gedragen worden tijdens de hockeysessie dienen stevig en gesloten te zijn, zonder toppen of spikes. Iedereen draagt sportieve kledij.

Heb je zelf een hockeystick, breng die zeker mee. Heb je er echter geen, geen zorgen, je kan deze van ons lenen.

Graag ook een petje en zonnecrème voorzien bij zonnig en warm weer.  Gelieve bij regenweer aangepaste regenkledij te voorzien en een extra set droge kledij mee te geven.

KMTHC is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van kostbaarheden. Denk dus goed na of het wel verstandig is om een portefeuille, mobiele telefoon, smartphone of andere dure spullen mee te geven.

Bijkomende Info en Opmerkingen?

Indien er voor je kind belangrijke medische-, dieet- of andere inlichtingen zijn, laat ons dit bij inschrijving weten via het inschrijvingsformulier of via e-mail (stages@kmthc.be). Bij aanmelding van je kind op de eerste stagedag, kan je de stagebegeleider hierover ook steeds nog eens inlichten.

Algemene inschrijvingsvoorwaarden en annulering

Indien na inschrijving voor een stage op KMTHC, deelname niet mogelijk blijkt te zijn, kan het inschrijvingsgeld gedeeltelijk worden terugbetaald op basis van volgende voorwaarden:

 • Annulering wegens ziekte of kwetsuur

In geval van annulering vóór aanvang of tijdens het verloop van de stage wegens ziekte of kwetsuur kan na voorlegging van een origineel en gedateerd doktersattest een terugbetaling aangevraagd worden, die gelijk is aan het aantal resterende stagedagen waarop je kind niet aanwezig was. Een forfaitaire kost van €50 wordt steeds in rekening gebracht omwille van de reeds gemaakte kosten door KMTHC.  Verwittig in geval van afwezigheid steeds de sportieve leiding van de stage en stuur een email naar stages@kmthc.be met de aanvraag tot terugbetaling.

 • Annulering wegens andere reden(en)

In geval van annulering van minimaal 14 dagen vóór de aanvang van de stage wegens andere redenen, wordt steeds een administratieve kost van €75 in rekening gebracht.

Indien u de inschrijving minder dan 14 dagen vóór aanvang van de stage annuleert, zal het totaalbedrag van de inschrijving in rekening worden gebracht.

KMTHC voorziet een verzekering voor alle deelnemers van de stage in geval van sportieve ongevallen. In geval van een letsel of ongeval kan hier een aangifteformulier voor de verzekering vinden.

Bij inschrijving van je kind(eren) voor een stage bij KMTHC, verklaart u zich als ouder akkoord met deze voorwaarden. Een annulering dient steeds onmiddellijk per mail te worden gemeld via stages@kmthc.be