Op zaterdag 10 juni organiseren we voor de eerste keer 'La Cava de Padel'. Dit women's only tornooi is een uniek concept binnen de padelwereld. Er zal gespeeld worden in teams van 4 speelsters (zoals tijdens de interclub). Je kan inschrijven in 3 reeksen en het hele gebeuren is overgoten met een spaans sausje met de netflix reeks in het achterhoofd.

De (speciale) olympische vlam is vandaag onder persbelangstelling aangestoken op de Grote Markt. Nog twee weken en dan strijken de Special Olympics ook neer op onze club. Als een van de 11 locaties zijn wij gastheer voor het tennis- en het hockeytornooi.

Het zomerseizoen padel en tennis is nu echt begonnen met de start van de interclub. Maar binnenkort beginnen de tornooien ook. Op 26 mei begint het enkeltornooi en op 29 mei het eerste padeltornooi. De inschrijvingen zijn geopend

Gezocht: versterking voor het tennis & padel barteam! KMTHC Tennis & Padel werkt met een vast barteam.

We hebben extra versterking nodig. Lijkt de andere kant van de toog iets voor jou? Of wil je dat eens uittesten? Van harte welkom!

We werken intussen al enkele jaren zeer succesvol samen met TC Wingfield (Tennis Mechelen) voor de organisatie van onze tennisschool. Net zoals vorig jaar gaan we verder dan alleen de tennisschool.

Als tennislid van KMTHC kan je ook één keer per week op Wingfield tennissen, en omgekeerd. Op die manier willen we de banden tussen beide clubs nog nauwer maken.

Het hele jaar door organiseren wij bovenop het startersprogramma nog gratis proeftrainingen voor kinderen vanaf 3,5 tot en met 12 jaar. Hierbij leren ze stap voor stap wat hockey te beiden heeft.

Het zomerseizoen is op 1 april van start gegaan. Tijd om te kijken naar alle events die er deze zomer gepland zijn. Haal je agenda al maar boven. Clubavonden, tornooien,... Het wordt een heerlijk hete zomer.

Na een jaartje in eerste gaan onze Dames 1 voor een snelle terugkeer naar Eredivisie. Door hun goede resultaten dit seizoen konden ze zich plaatsen voor de halve finale tegen Léopold. Winnen ze deze halve finale zijn ze zeker van promotie. De heenwedstrijd spelen ze thuis op zondag 23 april om 11u30. Kom jij hen ook naar Ere schreeuwen?

Als club zetten we sterk in op het volgen van opleidingen. Niet alleen van onze jeugd, maar ook van de omkadering.

De Vlaamse Hockey Liga (VHL) heeft ons 3 certificaten uitgedeeld:

  • Goud voor het opleiden van club managers,
  • Zilver voor het opleiden van coaches
  • Brons voor het opleiden van scheidsrechters.

Een mooie erkenning en een mooie basis om verder op te bouwen.

Proficiat aan iedereen voor de inzet en het harde werk!!

Als lid van KMTHC heb je recht op een heel aantal exlcusieve deals van onze sponsors. Geniet van artikelen in de kijker, kortingen, VIP tickets, en nog veel meer... Momenteel hebben we aanbiedingen van Beobank en Ameauré. Later komen er zeker nog bij! Neem een kijkje

© website powered by Twizzit.com