Heb je vroeger al gehockeyed en zou je graag terug de draad oppikken? Of heb je nog geen ervaring en wil je graag in een team terecht komen waar je elke week kan trainen en misschien in het weekend of op maandagavond een wedstrijd kan spelen?


Vrouwen of mannen, de focus op recreatieve hockey of topsport, ... Iedereen vindt een gepast team bij Mechelse! We beschikken over een zeer dynamische seniorafdeling met in totaal 21 ploegen (8 damesploegen, 8 herenploegen, 1 veteranen- en 1 ladiesploeg en 3 gentsploegen). 

Seniorenploegen

Al ervaring als hockeyer of helemaal niet? Speel je graag ook een wedstrijd in het weekend? Dan kan je misschien aansluiten bij een van onze gewone seniorenploegen. Voor meer informatie over welk team voor jou geschikt is kan je contact opnemen met alexander.algoet@kmthc.be.

Afhankelijk van je leeftijd kan je ook aansluiten bij onze junior master (heren 35+), masters (heren 45+), junior ladies (30+) of ladies (35+). Meer informatie over de junior ladies en ladies hieronder.

(Junior) Ladies en Gents (35+)

Zin om wedstrijden te spelen, maar het weekend is al zo druk? Geen probleem. Onze junior ladies, ladies en gents spelen hun wedstrijden op maandagavond en trainen op woensdag samen met de trimmers. Stuur gerust een mail naar alexander.algoet@kmthc.be.

Trimmers (20+)

Start je als volwassene met hockey dan kan je aansluiten bij de trimmers. Dit is een gemengd team van mannen en vrouwen die op maandag (in De Nekker) en op woensdag (in Hombeek) samen ontspannen trainen. Meer info.

 

Lidgeld en inschrijven

Ben je overtuigd en wil je inschrijven? Dat kan meteen online.

Eerst weten wat het kost? Kijk de lidgelden voor dit seizoen na.

 

Nog vragen?

We maken graag kennis met jou om te kijken wat voor jou de beste optie is en natuurlijk kan je eerst komen proberen en kennismaken voordat je je aansluit bij Mechelse.

Mocht je interesse hebben om deel uit te maken van één van deze ploegen maar je hebt nog vragen, aarzel dan zeker niet contact op te nemen via alexander.algoet@kmthc.be.