Om ervoor te zorgen dat iedereen naar hartelust kan hockeyen, tennissen en padellen organiseren we tijdens de schoolvakanties verschillende stages met de ondersteuning van onze partner Beobank. We zetten al onze stages even op een rijtje, gerangschikt volgens schoolvakantie.

Voor wie

De hockey-, tennis- en padelstages zijn open voor leden en niet-leden.

De hockeystages zijn open voor hockeyleden van Mechelse en andere hockeyclubs.

Onze tennis- en hockeystages waren een groot succes. Vanaf juli 2022 voegden we padel toe aan ons aanbod zodat al onze sporten aan bod komen! Op deze stages zijn zowel leden als niet-leden welkom

Hier vind je specifieke informatie over onze hockey-, tennis- en padelstages.

Bekijk ook zeker de algemene praktische info van onze stages (maaltijden, annuleringen enz.).

Hier vind je specifieke informatie over onze hockeystages. Op deze stages zijn zowel leden van Mechelse als leden van andere hockeyclubs welkom.

Bekijk ook zeker de algemene praktische info (maaltijden, annuleringen enz.).

Wanneer begint de stage en is er opvang? Hoe doen we het om te betalen? Hoe zit het met het eten en kan ik aangeven als mijn kind allergisch is? 

Om je goed voor te bereiden op een spannende indoor competitie of om gewoon eens binnen te spelen, moet je zeker deelnemen aan de indoor stages.

Een clinic is een training voor starters en spelers en speelsters van U7 tot en met U14 gegeven door onze Dames 1 en Heren 1. Onder hun leiding verbeter je je hockeytechnische en tactische vaardigheden. Met Halloween doen we dit uitzonderlijk... verkleed!

Eind augustus vindt de Tropical stage plaats op het veld in De Nekker. De kans voor alle spelers van 6 tem 14 om vlak voor de school weer begint nog even leuk te hockeyen.

© website powered by Twizzit.com