Lid worden bij KMTHC

Heb je zin om te beginnen met hockey? Je hebt misschien al eens gehockeyd en wil herbeginnen omdat je kinderen starten? Of omdat je jaren andere sporten probeerde, maar nooit datzelfde gevoel kreeg dat hockey gaf? Zoveel redenen om lid te worden. Om ervoor te zorgen dat iedereen eens kan komen proeven van hockey op Mechelse organiseren we proeftrainingen, open trainingen en stages.

Waar staat Mechelse voor?

  • Hockey in een gezellige familiale sfeer en een mooi groen kader.
  • Voor elk lid een ploeg in zijn/haar leeftijdscategorie en op ieders niveau van recreatief tot competitief
  • Een degelijke hockeyschool met gediplomeerde trainers.
  • Topsport en topamusement in een prachtige infrastructuur die vlot bereikbaar is.
  • Ruim aanbod van stages en clinics

 

1. Jeugd

Bij KMTHC is het onze bedoeling dat iedereen kan hockeyen in de omgeving waar ze het meeste plezier hebben. Heb je nog nooit gehockeyed, speel je momenteel op een andere club of speelde je al hockey in het verleden? Wij zorgen dat je op het juiste niveau terecht komt.

Ontdek hieronder alle info om onze club te ontdekken. Van proeftrainingen voor startende hockeyers tot de open trainingsweken voor geïnteresseerde hockeyspelers van andere clubs. 

 

Proeftrainingen: 3,5 tot en met 11 jaar en geen hockeyervaring

Voor nieuwe spelertjes onder 12 organiseren we aan het begin en het einde van het seizoen gratis proeftrainingen. Hierbij leren ze stap voor stap wat hockey te beiden heeft. Bevalt het hen, dan kunnen ze verder gaan met het startersprogramma waarbij ze elke woensdag en vrijdag kunnen trainen. Bekijk alle info over de starters.

Planning proeftrainingen in 2024

Wanneer? Locatie Hombeek Locatie De Nekker
Woensdag 13 maart 2024 Afgesloten Afgesloten
Vrijdag 15 maart 2024 Afgesloten Afgesloten
Woensdag 24 april 2024 Afgesloten Afgesloten
Vrijdag 26 april 2024 Afgesloten Afgesloten
Vrijdag 03 mei 2024 Afgesloten Afgesloten
Woensdag 08 mei 2024 Afgesloten Afgesloten
Vrijdag 10 mei 2024 Afgesloten Afgesloten
Vrijdag 07 juni 2024 Afgesloten Afgesloten
Vrijdag 14 juni 2024 Afgesloten Afgesloten
Zaterdag 15 juni 2024 Afgesloten /
Vrijdag 21 juni 2024 Afgesloten Afgesloten
Zaterdag 31 augustus 2024 12u-13u /
Vrijdag 6 september 2024 17u30-18u30 18u-19u
Vrijdag 13 september 2024 17u30-18u30 18u-19u
Vrijdag 20 september 2024 17u30-18u30 18u-19u
Vrijdag 27 september 2024 17u30-18u30 18u-19u


Locaties

Onze club bevindt zich op 2 locaties. Deze proeftrainingen vinden plaats in Hombeek (Zemstseweg 39, 2811 Hombeek) of op De Nekker (Spuibeekstraat 19, 2800 Mechelen). Zo kan iederen aansluiten op de plaats en het tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Hombeek                                                                                                                        De Nekker

 

        

 

Inschrijven voor de proeftrainingen

Schrijf je online in of via mail op jeugdinfo@kmthc.be.

 

Proeftrainingen: 12 tot 19 jaar en geen hockeyervaring

Ouder dan 12j en nog nooit gehockeyd? Stuur ons een mailtje naar jeugdinfo@kmthc.be en we bekijken samen in welk team je best kan aansluiten.

 

Open trainingsweken: 6 tot 19 jaar en reeds hockeyervaring

Speel je bij een andere club en wil je kennis maken met hockey op Mechelse? Heb je eerder al gehockeyd en wil je terug beginnen? Kom gerust eens langs tijdens onze open trainingsweken in Hombeek of De Nekker.

De open trainingsweken vinden in 2024 plaats in de weken van 4 maart - 22 april - 29 april - 6 mei - 13 mei (extra week!!).

Wil je deelnemen? Schrijf je in of stuur even een mailtje naar jeugdinfo@kmthc.be.

Lukken deze dagen niet, maar wil je toch eens langskomen? Neem ook contact met ons op via jeugdinfo@kmthc.be.

 

Op de hoogte blijven? Of specifieke vragen? Contacteer ons!

Wil je op de hoogte blijven van kennismakingsmomenten? Vul je gegevens hier in.

Heb je specifieke vragen waarvoor je het antwoord niet terugvindt? Aarzel niet om ons via mail te contacteren: jeugdinfo@kmthc.be of bel ons gerust even:

  • Sam Buelens (0474/57.60.74)
  • Patrick Joossens (0477/77.28.29)

 

2. Volwassenen (+19j)

We merken de laatste jaren een grote interesse van volwassenen die (terug) beginnen te hockeyen. Of je nu al eerder gespeeld hebt of niet, ook hier zorgen we ervoor dat je met veel plezier kan komen hockeyen. Zo organiseren we ook zomertrainingen in Hombeek om eens te komen kijken of Mechelse bij jou past. Meer info voor volwassenen.

 

3. G-hockey

In 2021 zijn we met het intitatief G-hockey gestart zodat personen met een verstandelijke beperking ook de kans krijgen om te hockeyen. Alles over G-hockey.

 

4. Stages

Wil je eens wat langer komen proberen of de sport iets voor jou is? Dat kan altijd tijdens een van onze stages. We hebben stages in combinatie met tennis en padel of pure hockeystages. Neem zeker een kijkje naar alle informatie van onze stages.

 

5. Wat heb je nodig om te hockeyen?

Elke sport heeft zijn eigen uitrusting. Hockey uiteraard ook. Kijk zeker even na wat je nodig hebt.

 

6. Wanneer zijn de trainingen?

Wanneer je juist zou trainen hangt af van je leeftijd en de categorie waarin je terecht zou komen. Het is dus best om even een te kijken of na te vragen in welke categorie dat zou zijn om zeker te zijn. We kunnen wel al een idee geven van de planning van de trainingen.

 

7. Inschrijven en lidgelden

Ben je overtuigd en wil je inschrijven? Dat kan meteen online.

Eerst weten wat het kost? Kijk de lidgelden voor dit seizoen na.

Al tientallen jaren is onze tennisclub een gevestigde waarde in de grote Mechelse regio. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een club met meer dan 400 leden die toegang hebben tot 5 outdoor- en 2 permanente indoortennisvelden. Tijdens de wintermaanden worden 2 outdoorvelden overdekt door een tijdelijke luchthal en zo bieden we gedurende een half jaar 4 indoorvelden aan.

 

Onze waarden

De tennis- & padelsectie hecht veel belang aan 4 pijlers: het familiale aspect, het professionele, het competitieve én het inzetten op de jeugd.

Familiaal

We streven naar ontspanning in een aangename, veilige en gezellige sfeer ‘onder vrienden’. Het clubhuis is een aangename plek waarbij er gezellig iets gedronken kan worden.

Professioneel

De hoogstaande en kwalitatieve infrastructuur maakt aangenaam tennissen en padellen mogelijk. Alle velden worden perfect onderhouden. In de tennis & padelschool Game on wordt er uitsluitend gewerkt met gediplomeerde trainers die voor iedereen een aanbod op maat voorzien.

Competitief

We bieden onze tennissers & padellers de opportuniteit om hun niveau te verbeteren, alleen of in ploeg. Hiervoor werkt onze club samen met de tennis- & padelschool “Game On”. We nemen met talrijke ploegen deel aan het interclub-gebeuren en organiseren in het zomerseizoen onze van oudsher drukbezochte tornooien (enkel, dubbel, jeugd tennis; padel).

Jeugd

Samen met de mensen van de Game on Tennis & Padel academy trachten we een zo breed mogelijk aanbod uit te werken voor onze jeugdspelers en potentiële jeugdspelers uit de Mechelse regio. Dit doen we door een begeleiding op maat uit te werken zodat iedereen aan bod komt.

 

Zoveel opties

Wil jij ook tennissen op KMTHC? Hiervoor bestaan verschillende opties:

Lid worden

Je kan lid worden tijdens de lente en zomer. Zo kan je tijdens alle zonnige maanden een balletje komen kloppen wanneer je maar wilt (en er natuurlijk plaats is).

Een vrij uur komen spelen

In de winter en de zomer kan je gewoon een uurtje komen spelen. Een veld reserveren kan via de site van Tennis Vlaanderen.

Een vast uur in de week spelen tijdens de winter

Tijdens de winter kan je met 1 of 3 vrienden elke week op een vast uur komen spelen. Alles over het wintertennis.

Les nemen via de tennisschool

Dit kan voor jong & oud. Hiervoor werken we samen met Game on Tennis & Padel academy.

Gewoon eens testen?

Hiervoor zijn onze stages de uitgelezen kans. Dit kan zowel voor jeugd (specifieke tennis stages en combinatie stages met hockey en padel) als voor volwassenen (avondstages tennis of padel). 

 

Altijd al willen proeven van de sporthype van de afgelopen jaren? Sinds eind 2021 beschikt KMTHC over 3 padelbanen. Kom eens een balletje slaan en leer 
 

Beginnen met padellen

Start to Padel

Gewoon eens komen proberen of het iets voor jou is? Er worden Start to padel-avonden georganiseerd waarbij je dat eens kan komen testen. Hou zeker onze sociale media en nieuwsbrief in de gaten om te zien wanneer deze georganiseerd worden.

Stages en lessen

Heb je nog geen ervaring? Dan kan je steeds deelnemen aan één van onze stages (voor zowel kinderen als volwassenen) om kennis te maken met de sport. We werken hiervoor samen met Tennis & Padel Mechelen die hiervoor gediplomeerde trainers inzetten zodat jong en oud de technieken op een juiste manier aanleren.Heb je zelf nog geen materiaal? Geen probleem. Wij zorgen ervoor tijdens de stages en lessen.
Kijk na welke stages en lessen er zijn.

Lid worden?

Ook voor padel werken wij met een lidmaatschap waardoor je onbeperkt kan spelen op onze velden. Alle informatie rond de lidgelden.

 

Veld reserveren

Al ervaring en je wilt gewoon een veldje huren of je bent lid geworden en je wil een balletje gaan kloppen? Je kan een terrein reserveren via de Playtomic app (link naar uitleg playtomic).
 

Rackets en ballen

Heb je geen eigen racket of ballen? Rackets huren en ballen kopen kan via een automaat in het clubhuis.

 

 

© website powered by Twizzit.com