Sinds we naar Hombeek verhuisden 35jaar geleden wordt de bar op KMTHC gedaan door haar leden en vrijwilligers. Voor de keuken hebben we het zo ook lang geleden gedaan tot we enkele jaren geleden begonnen met een professionelere aanpak. Hier hebben we verschillende personen gehad die de uitbating onder handen namen. Na een jaartje zonder vaste uitbating, kunnen we ook hier een nieuwe samenwerking aankondingen. En wat voor een samenwerking!


De keuken: Faest Catering

Na een klein jaar zonder vaste cateraar op onze club zijn we verheugd aan te kondigen dat vanaf 1 september Fatima met haar FAEST Catering de vaste uitbater wordt van de keuken op KMTHC in Hombeek. Fatima heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd en is bovendien binnen de regio Mechelen gekend voor haar lekkere kookkunsten. Onze keuken zal haar uitvalsbasis worden voor al haar activiteiten.

Friday cookings, teamevents en meer

Voor KMTHC zal Fatima de catering verzorgen op onze Friday Cookings die terug op zeer regelmatige basis zullen plaatsvinden. Daarnaast zal zij verschillende thema-avonden organiseren. Ook de catering tijdens onze sportkampen zijn bij Fatima in goede handen vanaf nu.

Als je met je team een activiteit wil organiseren op de club waar catering aan te pas komt, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Fatima.

Noteer alvast de eerste data van de Friday Cookings in je agenda! Op vrijdag 8, 15 en 22 september zal de keuken open zijn. Ook op Super Sunday kan je terecht bij Fatima. 

Via deze link kan je inschrijven voor de Friday & Sunday Cookings doorheen het seizoen. 

Kennismaken

Op vrijdagavond 1 september, de eerste van het nieuwe hockeyseizoen, stelt Fatima zichzelf graag voor en voorziet ze alle aanwezigen van lekkere hapjes tijdens de aperitief. 

Meer info over Faest: https://www.faest.be/

Fatima: 0474/28 10 52 / fat.bouz@gmail.com

 

De Bar: Gerrit Vanvlasselaer en zijn team

Onze bar werd altijd uitgebaat door leden en vrijwilligers. De basis van een goed werkende vereniging is dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt én dat willen we graag zo houden! Maar we merken ook dat het door de groei van onze club niet evident is op sommige momenten om de nodige kwaliteit en service aan te bieden aan onze 1500 leden en de bezoekers. We hebben daarom beslist om komend seizoen als testjaar onze barwerking gedeeltelijk te professionaliseren. 

Gerrit en zijn team

Vanaf 28 augustus zal Gerrit Vanvlasselaer, uitbater van ontbijtbar NOEN in Mechelen en speler van onze junior masters, met een vast team van studenten en flexijobbers op woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag de baruitbating in Hombeek op zich nemen.

Gerrit en zijn team zullen op deze momenten ook zorgen voor een ruimer assortiment aan broodjes en snacks.

Zin om bij het team te komen en een centje bij te verdienen?

Geïnteresseerde jobstudenten en flexijobbers mogen zich melden bij Gerrit (gerrit.vanvlasselaer@telenet.be).

 

Bardiensten hockey

Voor de hockeyteams wil dit concreet zeggen dat komend hockeyseizoen elke seniorenploeg in Hombeek nog 2 keer de bar zal doen van maandagavond tot donderdagavond, telkens van 18u tot 24u. Voor de ouders van de jeugd komen de bardiensten op vrijdagavond en zaterdag te vervallen.