Op 7 en 8 mei 2022 organiseert Louvain-La-Neuve Hockey Club de seizoensfinale van de ION Hockey League. Tijdens deze finale wordt de nieuwe Belgische hockey kampioen gekroond.

Voor velen van ons is dit hét belangrijkste hockey event van het jaar. En jij kan er bij zijn! Geniet van de match met 3 extra personen naar jouw keuze in de exclusieve ION Dream Seat op een unieke locatie naast het veld.


Geniet van een topmatch van op de beste locatie met alle comfort in onze match sofa, terwijl je bediend wordt door de ION butler service die jullie persoonlijk van de gepaste drinks & bites voorziet. Daarnaast verkrijg je ook gratis toegang tot het ION VIP Pavilion waar je wat kan relaxen en genieten van de sfeer samen met je vrienden.

Geef toe, dit wil je niet missen!

 

Neem deel

Hoe maak je nu kans op deze prachtige prijs? Heel eenvoudig, neem slechts een paar minuutjes tijd om onze korte enquete in te vullen samen met de twee quizvragen ten laatste op 27 april 2022. We contacteren de winnaars op 30 april.

Win je geen zitje in de ION Dream Seat? Niet getreurd, want je maakt ook kans op 1 van de 10 duotickets om de Finale bij te wonen op zondag 8 mei.

Wacht dus niet langer en waag je kans!

Veel succes en hopelijk tot op de ION Hockey Finals!