Als lid van KMTHC heb je recht op een heel aantal exlcusieve deals van onze sponsors. Geniet van artikelen in de kijker, kortingen, VIP tickets, en nog veel meer... Momenteel hebben we aanbiedingen van Beobank en Ameauré. Later komen er zeker nog bij! Neem een kijkje

Ook dit jaar bieden we onze interclubspelers en -speelsters een uniek KMTHC wedstrijdshirt aan voor slechts €20. Uiteraard kunnen ook onze andere leden dit bestellen. We organiseren een pasmoment op woensdag 29 maart om 19u. Bestel voor 31 maart!

 

 

 

 

 

Vanaf 1 april kan er terug buiten getennist worden, dan openen we onze velden 3,4 & 5! Op velden 1 & 2 is het iets langer wachten, die krijgen eerst nog een onderhoud nadat de ballon eraf is gehaald. Ook voor padel start de lentecyclus op 1 april.

Maak dus snel je tennis- of padelabonnement in orde zodat je meteen kan spelen bij de start van het seizoen.

Op zondag 16 april sluiten we de eerste editie van onze winterdubbels feestelijk af met een prijsuitreiking. Tegelijk luiden we de start van het zomerseizoen in met een ladertornooi, een BBQ en zelfs een petanquetornooi. Voor ieder wat wils!

Het is niet fijn, maar we moeten ons Galabal XL verplaatsen. Het stond ingepland op zondag 30april. Waar we dachten dat een lang weekend een goed ogenblik was, bleek dat er al veel communies plaatsvinden, mensen op lang weekend zijn en nu bestaat de kans dat op die dag ook nog een bekerfinale gespeeld wordt door KV Mechelen.

Daarom hebben we beslist het zekere voor het onzekere te nemen en het bal te verplaatsen naar een latere datum in september. De exacte datum volgt.

Nog iets langer wachten dus, maar het zal zeker niet minder plezant zijn!

Het eerste grote event van ons jubileumjaar vindt binnen 2 maanden plaats tijdens de paasvakantie. Op 15 april organiseren we ons eerste jeugd- en trimmerstornooi. En niet zomaar een tornooi. Nee, High 5's wordt het allereerste 5v5 tornooi met boardings in België!

Na de krokusvakantie begint de zomercompetitie weer. Om dit te vieren organiseren we op zondag 5 maart een steakdag. Ideaal op de eerste Super Sunday na de winterstop.

Liever een spaghetti? Kan ook!

Kijken jullie ook uit naar het moment waarop er terug buiten getennist kan worden of wanneer je terug kan padellen onder een stralende zon? Vanaf maandag 17 april starten onze lentelessen.

Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten BDO in de kijker.

BDO Belgium is een grote naam in de wereld van consultancy. Het is een internationale consultant met een sterke reputatie in financiële dienstverlening (Audit & Assurance, Tax & Legal, Accounting & Reporting) en ondersteunt haar klanten met complementair, gespecialiseerd advies naar een futureproof, digitale en duurzame groei (Advisory).

Veel ouders zijn nu al op zoek naar oplossingen voor de kinderen om hun tijdens de zomervakantie te kunnen uitleven. Goed nieuws! De inschrijvingen voor de tennis-, hockey- en padelstages en de hockeystages tot en met de zomer geopend. Neem een kijkje in het volledige aanbod van onze stages om te zien welke leuke stages we deze zomer organiseren en ook welke stages Tennis & Padel Mechelen organiseert.

Wees er snel bij!

© website powered by Twizzit.com