Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten marketingbedrijf The Working Group in de kijker.

The Working Group is meer dan zomaar een marketingbedrijf. Het is een marketingmachine die bestaat uit 8 verschillende bedrijven met slechts één doel: jou als bedrijf helpen groeien.

The Working Group

We zijn er vroeg bij, maar wie interclub speelt moet zich voor 27/01 inschrijven voor de zomer. Daarom geven we alvast de tarieven voor het zomerabonnement en de andere opties voor 2022.

Wat is het voordeel van lid te worden?
  • Onbeperkt reserveren (max. 4 reservaties tegelijk per speler)
  • Leden kunnen 10 dagen op voorhand reserveren (ook met gastspelers) terwijl niet-leden slechts 5 dagen op voorhand kunnen reserveren.
  • Aansluiting Tennis Vlaanderen inbegrepen (verzekering).

Op zaterdag 15/01 vanaf 15u vindt ons eerste padelevent plaats op KMTHC: een gezellig jenevertornooi met een mooie hoofdprijs. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau waarop je speelt en of je al lid bent of nog niet.

Vorige week kregen we te horen dat we terug het mondmasker gingen moeten dragen binnen en dat we een Covid Safe Ticket (CST) nodig hadden. Een week later is het jammer genoeg weer zover. Nieuw overleg, bijkomende regels om te volgen.

KMTHC kan niet zonder zijn partners, maar wie zijn die namen achter de logo's die je op de club ziet? Vandaag stelt Van Saet, specialist in beveiliging, zich voor.

Maak kennis met de nieuwste sport op onze club: padel. Tijdens de start to padel lessen leer je de basistechnieken en spelregels van deze sporthype.

Een tennis/hockeyclub draaiende houden ... Daar komt heel wat bij kijken. Wist je trouwens dat er veel werk wordt verzet door vrijwilligers? 

Maar nu onze club groeit, hebben we meer dan ooit helpende handen nodig. Onder meer voor deze interessante functies. 

Voel jij je aangesproken en wil je meewerken aan de duurzame uitbouw van onze mooie club? Stuur dan meteen een mailtje naar info@kmthc.be

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons op
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement  

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41