Op zaterdag 13 april organiseren we voor de tweede maal ons jeugd- en trimmerstornooi. En niet zomaar een tornooi. Nee, High 5's is het allereerste 5v5 tornooi met boardings in België!

Een traditionele opener van een nieuw jaar is de Nieuwjaarsreceptie. Na enkele weken feesten met de familie is het tijd om terug naar de club te trekken en het glas te heffen op een jaar vol schitterende hockey-, tennis- en padelwedstrijden en veel plezier maken met de vrienden.

Wat hebben we voor jullie in petto:

  • Gratis bar van 18u tot 20u
  • Live muziek
  • Heerlijke hapjes

Vorige week werden de labels van "Jeugdvriendelijke tennisclub" uitgereikt door de federatie, de sportieve Oscars op het vlak van jeugdwerking zeg maar. Onze club behaalde het level goud, een serieuze promotie ten opzichte van de afgelopen jaren!

Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Sloten & Sleutels in de kijker.

Sloten & Sleutels gaat voor jouw veiligheid & gemoedsrust. Maar we leveren méér dan sloten en sleutels. 

KMTHC wordt 100 jaar, en dat zal iedereen geweten hebben!

De bedoeling was om dat uitzonderlijke jaar samen in te zetten met een geweldig feest op de club, maar helaas. Blijkbaar hadden al te veel mensen andere plannen. We zullen dus nog eventjes langer moeten wachten om aan ons feestjaar te beginnen.

Afspraak op 14 januari om 18u voor de nieuwjaarsreceptie. Tot dan!!

Door corona hebben we hem een tijdje moeten missen, maar op zaterdag 3 december komt de goedheilige man terug naar de club. Voordat de Sint langskomt met zijn pieten organiseren we leuke activiteiten en we voorzien ook lekker eten voor erna.

Op zaterdag 3 december organiseren we vanaf 17u30 tot 20u30 ons up & downtornooi, het vroegere laddertornooi. Schrijf je in per duo in het padel of tennis.

Tijdens het tornooi is er ook een infomoment voorzien voor wie interesse heeft in de interclubcompetitie.

Deze zaterdag 8 oktober is het al de 20e editie van Mentalympia, een G sportevent voor atletiek, voetbal, netbal en hockey dat in de Nekker georganiseerd wordt. 5 jaar geleden stapte Mechelse (toen nog Neo) mee in in het project georganiseerd door de Rotary van Bonheiden en de Regionale Atletiekverenigingen Mechelen (RAM).

Het is niet altijd even evident om je professionele kalender te matchen met de hobbies van je kinderen. Om je hierin te helpen zetten we een platform op om te carpoolen met anderen uit jouw buurt of gemeente. Op basis van trainingsuren, gemeente en locatie (Nekker of Hombeek), leggen wij de link tussen mensen die kunnen samenrijden. Geïnteresseerd? Bekijk zeker de info van het carpoolen en schrijf je in.

Als sportclub mikken we erop een duurzame vereniging te zijn. Zo hebben we al enkele initiatieven zoals een rookvrije club en het scheiden van ons afval. Door de energiecrisis krijgen we een extra duwtje in de rug om ook ons energieverbruik aan te pakken.

Status hockeyvelden

Laatste update

Za 3/12- 9u

 

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: info@kmthc.be

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen