Kom je regelmatig op onze club maar ben je geen spelend lid en wil je toch graag deel uitmaken van de grote KMTHC-familie? 

Dat kan! Sluit je aan bij onze Club 708 en geniet van de talrijke voordelen die je als die hard supporter krijgt op de club.

 

Wat is Club 708?

Club 708 is dé supportersclub van KMTHC. De gemeenschap van fans die onze fanion- en andere teams week-na-week ondersteunen, aanmoedigen en naar de overwinning schreeuwen, die de zijlijnen van het veld blauw-rood doen kleuren, één grote KMTHC-familie. 

Club 708 brengt ouders, supporters en sympathisanten samen. Een fijne groep van mensen die maakt dat iedereen zich thuis voelt in, fier is op onze fantastische Club en bijdraagt tot een verdere bloei van KMTHC.

Wat houdt het concreet in?

Club 708 biedt een geweldig pakket van voordelen in 2024, zoals:

 

  • 15€ Korting op het Galabal KMTHC 2024 dit najaar.
  • Een uitnodiging voor VIP Club 708 Super Sunday, tijdens de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1, op de club met een hapje en een drankje.
  • Een uitnodiging voor het netwerkevent met onze clubsponsors "Club 708 meets Business Club KMTHC" met, uiteraard, een hapje en drankje.
  • Gratis tribuneticket voor de Hockey Pro League wedstrijden van onze Red Panthers (14u) en Red Lions (16u15) tegen Australië op zondag 2 juni op de Wilrijkse Pleinen
  • KMTHC Supportersjaal 

Hoe kan ik bij de supportersclub komen?

Voor slechts 90 euro per jaar maak ook JIJ deel uit van onze Club 708 en geniet je ten volle van onze KMTHC-clubsfeer.

Schrijf je in bij Club 708. Hierna ontvang je het digitale factuur in je mailbox. 

Hopelijk mogen we je snel verwelkomen!