Onderstaande tarieven gelden als lidgeld voor de hockeyseizoenen 2024-2025.

Voor de start van het nieuwe seizoen, of na inschrijving als nieuw lid, ontvang je per mail een elektronische factuur voor de betaling van het lidgeld. Een betalingstermijn van 4 weken is van toepassing na ontvangst van de factuur. Leden die hun factuur niet betaald hebben vóór de start van het nieuwe hockeyseizoen, kunnen niet opgesteld worden in een ploeg. Zorg er dus voor dat je tijdig betaalt om vanaf de eerste speeldag deel te kunnen nemen aan trainingen en wedstrijden.

Het is ook mogelijk om korting te krijgen wanneer je met meerdere gezinsleden lid bent of als student of vrijwilliger. Kijk deze zeker even na.

Indien nog nooit hockey gespeeld hebt, je eerst een aantal gratis proeftrainingen hebt gevolgd, en je dus zeker bent dat je wil verder gaan met hockey kan je je aansluiten bij KMTHC. Deze aansluiting wordt dan ook in orde gemaakt met de KBHB, de hockeybond, zo ben je meteen ook verzekerd voor de rest van het seizoen. Als je wedstrijden wil spelen is inschrijven absoluut verplicht, je moet immers op het wedstrijdblad staan én verzekerd zijn.

Inschrijvingsformulier Hockey Seizoen 2024 - 2025

Tijdens het hele jaar organiseren we verschillende proeftrainingen voor kinderen vanaf de leeftijd van 3,5 jaar tot 12 jaar zonder hockeyervaring! Zo kunnen ze even komen proeven van hockey en zien of het iets voor hun is. Ontdek hier hoe je van je eerste proeftraining uiteindelijk in een wedstrijdteam kan terecht komen. 


Onze club staat voor:

  • Hockey met leeftijdsgenoten in een gezellige familiale sfeer.
  • Een degelijke hockeyschool met gediplomeerde trainers in een mooi groen kader.
  • Topsport en topamusement in een prachtige infrastructuur die vlot bereikbaar is.
  • Een aanbod op ieders niveau en beleving. 

Kom zeker eens proberen of hockey jouw volgende grote passie wordt.

M/V, 20+ en veel zin om een balletje te slaan in een niet competitieve omgeving. Gewoon voor de fun…

Ontdek hier alles over Trimhockey!

Heb je vroeger al gehockeyed en zou je graag terug de draad oppikken? Of heb je nog geen ervaring en wil je graag in een team terecht komen waar je elke week kan trainen en misschien in het weekend of op maandagavond een wedstrijd kan spelen?

Lees hier snel wat je allemaal nodig hebt om te hockeyen!

© website powered by Twizzit.com