Altijd al willen proeven van de sporthype van de afgelopen jaren? Sinds eind 2021 beschikt KMTHC over 3 padelbanen. Kom eens een balletje slaan en leer 
 

Beginnen met padellen

Start to Padel

Gewoon eens komen proberen of het iets voor jou is? Er worden Start to padel-avonden georganiseerd waarbij je dat eens kan komen testen. Hou zeker onze sociale media en nieuwsbrief in de gaten om te zien wanneer deze georganiseerd worden.

Stages en lessen

Heb je nog geen ervaring? Dan kan je steeds deelnemen aan één van onze stages (voor zowel kinderen als volwassenen) om kennis te maken met de sport. We werken hiervoor samen met Tennis & Padel Mechelen die hiervoor gediplomeerde trainers inzetten zodat jong en oud de technieken op een juiste manier aanleren.Heb je zelf nog geen materiaal? Geen probleem. Wij zorgen ervoor tijdens de stages en lessen.
Kijk na welke stages en lessen er zijn.

Lid worden?

Ook voor padel werken wij met een lidmaatschap waardoor je onbeperkt kan spelen op onze velden. Alle informatie rond de lidgelden.

 

Veld reserveren

Al ervaring en je wilt gewoon een veldje huren of je bent lid geworden en je wil een balletje gaan kloppen? Je kan een terrein reserveren via de Playtomic app (link naar uitleg playtomic).
 

Rackets en ballen

Heb je geen eigen racket of ballen? Rackets huren en ballen kopen kan via een automaat in het clubhuis.