Het is alomtegenwoordig. Na de verhalen van #metoo en grensoverschrijdende gevallen in de media en het hoger onderwijs is het duidelijk dat dit niet te onderschatten is.

Als sportclub is het belangrijk om een aanspreekpunt te hebben zodat spelers, trainers, begeleiders of wie het ook nodig acht, dit zonder schroom kan bespreken en zodat we er gepast tegen kunnen optreden. Enkele personen van de club zijn opgeleid om te weten hoe hierop te reageren.

Heb je zelf grensoverschrijdend gedrag ervaren of was je er getuige van? Aarzel niet om contact op te nemen met hen.

Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond. Wil je toch uitschrijven? Lees dan zeker hoe je dit correct kan doen.

Wist je dat de meeste mutualiteiten een deel van je lidgeld van een sportclub terugbetaalt? 

En wat als je iets voorhebt? Bekijk alles van de mutualiteiten, verzekeringen en wat te doen in geval van een blessure of ongeval.

Lukt het jou maar niet om in te loggen op Twizzit of om een account aan te maken voor je kind?

Lees hier snel de handleiding!

Ook de hockeybond heeft zijn richtlijnen en gedragsregels. Lees deze gedragsregels zeker eens door.

Het is niet altijd even evident om je professionele kalender te matchen met de hobbies van je kinderen. Om je hierin te helpen zetten we een platform op om te carpoolen met anderen uit jouw buurt of gemeente.

© website powered by Twizzit.com