Al tientallen jaren is onze tennisclub een gevestigde waarde in de grote Mechelse regio. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een club met meer dan 400 leden die toegang hebben tot 5 outdoor- en 2 permanente indoortennisvelden. Tijdens de wintermaanden worden 2 outdoorvelden overdekt door een tijdelijke luchthal en zo bieden we gedurende een half jaar 4 indoorvelden aan.

 

Onze waarden

De tennis- & padelsectie hecht veel belang aan 4 pijlers: het familiale aspect, het professionele, het competitieve én het inzetten op de jeugd.

Familiaal

We streven naar ontspanning in een aangename, veilige en gezellige sfeer ‘onder vrienden’. Het clubhuis is een aangename plek waarbij er gezellig iets gedronken kan worden.

Professioneel

De hoogstaande en kwalitatieve infrastructuur maakt aangenaam tennissen en padellen mogelijk. Alle velden worden perfect onderhouden. In de tennis & padelschool Game on wordt er uitsluitend gewerkt met gediplomeerde trainers die voor iedereen een aanbod op maat voorzien.

Competitief

We bieden onze tennissers & padellers de opportuniteit om hun niveau te verbeteren, alleen of in ploeg. Hiervoor werkt onze club samen met de tennis- & padelschool “Game On”. We nemen met talrijke ploegen deel aan het interclub-gebeuren en organiseren in het zomerseizoen onze van oudsher drukbezochte tornooien (enkel, dubbel, jeugd tennis; padel).

Jeugd

Samen met de mensen van de Game on Tennis & Padel academy trachten we een zo breed mogelijk aanbod uit te werken voor onze jeugdspelers en potentiële jeugdspelers uit de Mechelse regio. Dit doen we door een begeleiding op maat uit te werken zodat iedereen aan bod komt.

 

Zoveel opties

Wil jij ook tennissen op KMTHC? Hiervoor bestaan verschillende opties:

Lid worden

Je kan lid worden tijdens de lente en zomer. Zo kan je tijdens alle zonnige maanden een balletje komen kloppen wanneer je maar wilt (en er natuurlijk plaats is).

Een vrij uur komen spelen

In de winter en de zomer kan je gewoon een uurtje komen spelen. Een veld reserveren kan via de site van Tennis Vlaanderen.

Een vast uur in de week spelen tijdens de winter

Tijdens de winter kan je met 1 of 3 vrienden elke week op een vast uur komen spelen. Alles over het wintertennis.

Les nemen via de tennisschool

Dit kan voor jong & oud. Hiervoor werken we samen met Game on Tennis & Padel academy.

Gewoon eens testen?

Hiervoor zijn onze stages de uitgelezen kans. Dit kan zowel voor jeugd (specifieke tennis stages en combinatie stages met hockey en padel) als voor volwassenen (avondstages tennis of padel).