Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten Beobank in de kijker:   


Beobank, bank en verzekeraar – zowel voor particulieren als voor professionelen

Beobank is een financiële instelling die een uitgebreid scala aan bankdiensten aanbiedt, waaronder leningen, spaarrekeningen, beleggingsproducten en diverse financiële diensten. Onze partner streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor zowel particulieren als ondernemers, met de nadruk op een klantgerichte aanpak en persoonlijke service.

Digitaal én persoonlijk

Wist je dat de Beobank app onlangs erkend werd als de 4de beste bankapp in België? En al kan bij Beobank veel digitaal, zij verwelkomen je altijd met een warm onthaal, in het agentschap in Mechelen op de Botermarkt, evenals in de andere 202 agentschappen verspreid over het land.

Je kan erop vertrouwen dat je goed wordt omringd, want dat is hun belofte. Beobank gelooft dat elk project, ongeacht de omvang, waardevol is. Bovendien wil Beobank een positieve en concrete rol spelen in de samenleving en ondersteunen zij initiatieven en clubs, zoals KMTHC, om een band op te bouwen en samenhorigheid te bevorderen.

Sla een mooie deal met Beobank

Als trotse sponsor van KMTHC biedt Beobank onze leden een interessant voordeel aan: ontdek onze KMTHC deals