Game On Logo

Na een jarenlang succesvol partnership met Michael Van den Broeck van Tennis & Padel Mechelen werd er in onderling overleg tussen KMTHC en Michael Van den Broeck besloten om de tennis & padelschool over te dragen in de goede handen van Michael Katzarov van Game On (meer info op: https://go-tpa.be/).


Michael Katzarov is een echte Hombekenaar en is al jarenlang zeer succesvol actief als trainer met zijn eigen tennis & padelschool in andere clubs. De focus van Michael Katzarov zal de komende jaren echter volledig liggen op de verdere ontwikkeling van de tennis & padelschool in Hombeek. Hij zal dan ook als gezicht van Game On school heel vaak te zien zijn op onze club.
We zijn ervan overtuigd dat we met Michael Katzarov de juiste persoon aan boord hebben gehaald om onze tennis & padelschool verder uit te bouwen en te professionaliseren.

Onze huidige lesnemers mogen op hun beide oren slapen. We trachten ervoor te zorgen dat er voor hen zo weinig mogelijk verandert, onder andere door te proberen het huidige trainersteam dat op KMTHC actief is zoveel mogelijk te behouden onder de vleugels van Game On.

Daarnaast zal het aanbod op KMTHC stevig worden uitgebreid. Zo zal Game On zich nog meer focussen op kidstennis en de instroom en begeleiding van de allerkleinsten. Daarnaast zal er een ruim aanbod aan padellessen op onze club worden gegeven voor alle niveaus (onder leiding van Arne Van De Winkel). Bovendien zal het Game On team ook enkele nieuwigheden aanbieden zoals een heuse tennis workout en trachten we te starten met een G werking tennis en padel op KMTHC.

Om af te sluiten willen we via deze weg Michael Van den Broeck nog graag bedanken voor de jarenlange intense en vruchtbare samenwerking. Zonder Michael stond onze tennisschool niet waar ze nu staat. We zijn dan ook enorm fier op wat we de afgelopen jaren samen hebben bereikt en wensen Michael alle succes op Wingfield.

KMTHC zal nu doorgaan op dit elan en is klaar voor de volgende stap in haar ontwikkeling. We hopen dat jullie hier allemaal deel van willen blijven uitmaken.

We heten Michael Katzarov en Arne Van De Winkel alvast welkom op onze warme club! De komende maanden zullen zij tal van initiatieven uitrollen zodat iedereen hen beter kan leren kennen. Zo bieden ze tijdens de komende maanden alvast enkele start 2 padel momenten (zowel voor volwassenen als voor kids) en een start 2 tennis moment voor kids. Er volgen snel meer van deze initiatieven. Daarnaast staat ook hun aanbod lentelessen reeds online en kunnen jullie zich hier al voor inschrijven via deze link: https://go-tpa.be/clubs/kmthc

Indien jullie hier vragen over hebben, aarzel dan zeker niet om ons hier rechtstreeks over te contacteren via aico.luypaert@kmthc.be.