Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten Ameauré in de kijker: 

Ameauré Logo


Ameauré: Drinkwatersystemen, multifunctionele kranen en filters

Ameauré tilt de standaard voor huishoudelijk drinkwater naar een hoger niveau. Met hun high-end multifunctionele kranen biedt Ameauré niet alleen koud en warm leidingwater, maar verrast het ook met ambient, gekoeld, bruisend, en zelfs kokend water direct uit de kraan.

Maar daar stopt het niet. Ameauré gaat een stap verder door het water te zuiveren, wat resulteert in drinkwater van absolute topkwaliteit met een ongeëvenaarde smaak.

Design en functionaliteit

Ameauré Foto

Het assortiment van Ameauré is het meest uitgebreide en flexibele in België en staat synoniem voor design en functionaliteit. Geïnteresseerden kunnen de indrukwekkende collectie ontdekken op hun website, waar elk model belooft om niet alleen een nuttige toevoeging aan de keuken te zijn, maar ook een stijlvol statement.

De multifunctionele kranen van Ameauré maken een einde aan de kost en het ongemak van flessenwater: je bespaart aanzienlijk en zegt vaarwel tegen het gesjouw met zware pakken water. Zo combineren ze moeiteloos gemak met superieure smaak.

Ontdek meer over deze fascinerende fusie van technologie en design op Ameauré's website en ervaar zelf het verschil.