Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten The Indian Maharadja in de kijker: 

TIM Logo

 


The Indian Maharadja: Sportswear voor iedereen

De Koninklijke Mechelse Tennis- en Hockeyclub heeft het genoegen om deze week onze partner The Indian Maharadja in de schijnwerpers te zetten. Als trotse sponsor van KMTHC speelt The Indian Maharadja een cruciale rol in het ondersteunen van onze missie om sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Met een focus op comfort en eigentijds design, biedt The Indian Maharadja een uitgebreide kledingcollectie die voldoet aan de behoeften van sporters van alle leeftijden en achtergronden. Of je nu sport voor plezier, gezondheid, of competitie, hun kleding staat garant voor optimale bewegingsvrijheid en zelfvertrouwen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Ontwikkeld vanuit de Sport

Het geheim achter de uitmuntendheid van The Indian Maharadja ligt in hun toewijding aan innovatie en kwaliteit. Hun productontwikkelingsteam, bestaande uit gepassioneerde sportliefhebbers, gebruikt geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om kleding te creëren die niet alleen perfect past, maar ook prestaties verbetert.

TIM Foto

Dutch design en innovatie

Hoewel de naam oosters klinkt, is de kleding van The Indian Maharadja ontworpen in Nederland, waar Dutch design synoniem staat voor innovatie en duurzaamheid. Door nauw samen te werken met Nederlandse topsporters blijft het merk voorop lopen in de ontwikkeling van performance sportswear.

Als dé leverancier van vele hockeyclubs, biedt The Indian Maharadja niet alleen hoogwaardige wedstrijdtenues, maar ook uniforme teamwear voor een professionele uitstraling binnen en buiten het veld.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur van The Indian Maharadja. Ze streven naar een beter klimaat door zorgvuldig geselecteerde fabrieken en duurzame productieprocessen.

Bij The Indian Maharadja draait het niet alleen om producten, maar ook om relaties. Ze investeren in duurzame partnerships met klanten en leveranciers, waarbij open communicatie en expertise centraal staan.

Dankzij The Indian Maharadja kunnen wij bij KMTHC genieten van hoogwaardige sportkleding, terwijl we samen streven naar een betere toekomst voor sport en onze planeet. Bezoek hun website voor meer informatie en ontdek zelf de kwaliteit en innovatie van The Indian Maharadja.